En İyi Film - Video seyredilen Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Film - Video seyredilen Telefon
Arkadaşlar, ben telefonu çoğunlukla media için almayı planlıyorum yani film görüntü kalitesi güzel olmalı. altyazı falan desteklemeli ve renkleri canlı göstermeli.

nokia n8'i bu konuda iyi sanıyordum ama galiba çözünürlüğü optimus black'ten düşükmüş. neyse max 1000 tl bütçem var buna göre en iyi video seyredebileceğim telefon hangisi?

not: video çekme değil, film seyretmek fln

nonamex

Üye
Super Amoled ekranli telefonlara baksaniz sizin icin daha iyi olur.

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
en iyi ekran amoled mi?

umut681

umut681

Üye
en iyi ekran amoled sonra süper clear LCD.

OğuzcanAbi

Üye
vawe serisi güzel izlemek için :oke:

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
O mantığa göre n8 amoled, video seyretmek için çok mu iyi? Bir şey dikkati mi çekti nokianın çözünürlük optimus blacktan az birisi 640 birisi 800 farkı nedir?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şimdi övmek gibi olmasın ama yurtta arkadaşlarla bütün lambaları kapatır 5230'dan film izlerdik. Arkadaşlar çözünürlüğün netliğinden dolayı "sanki dev ekranda izlemiş gibi olduk" diyorlardı. Bunlar abartma filan değildir. Alt yazı destekli programlarla o işide hallediyorduk :ehe.

Diğer telefonlar hakkında bir fikrim yok.

berkcombil

Üye
1000 TL varsa eğer Black ve Galaxy S'e bakmanı öneririm.Galaxy S kullanıcısı olarak cihazın performansı da ekranının görüntü kalitesi de çok iyi.Amoled o kadar iyi ki film izlemek için ışık falan kapatmana da gerek yok:aha:

Larismus

Larismus

Üye
wave 2 olabilir arkadasların dediğine göre :D ayrıca o kadar uzantıyı desteklemesi bile harika

komando04

komando04

Üye
nokia n8 bence çünkü tüm video formatlarını çoğunu destekliyor ve siz ekran çözünürlüğünun öyle nokiada düşük olmasına bakmayın çok net izleniyor valla

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 diyorum yani 720p video koyduğun zaman anlarsın demek istediğimi tam oturuyor ayrıca renkler amoled olduğu için çok daha doygun ki evde lcd filan varsa 5+1 dolby digital plus ses ve 720p video veren bir HDMI çıkışı ile süper kaliteli film izlersin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N8 :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
htc desire hd :yuru

'Patron

'Patron

Üye
tabki wawe 2 al. çok canlı ve super amoled

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
ya android ya nokia alırım, wave benim için bir seçenek değil, şöyle bir sorum var:

NOKIA N8:
Screen size3.9 inches, 640 x 360 pixels

Optimus Black
4.3 inch, 480x800, Touchscreen (Multi-Touch), NOVA display

bu ne gibi bi fark yaratır? 640 ile 800 arasında çok büyük fark vaR?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt