Telefon Tavsiyesi En iyi ekran kalitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonsuzluk123

Üye
    Konu Sahibi
En iyi ekran kalitesi

bence arc en iyisi gibi.

videoyu 720p ile oynatmanız daha iyi olur

amcalu1

amcalu1

Üye
S2 ile iphone4 iyi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
S2 çok net duruyor..

PriZm

PriZm

Üye
E7 yi bu telefonlar arasında yarıştırmak hakaret gibi olmuş :D

S2 ve iphone çok iyi gösteriyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
S2 vei4

cukuleaks

Üye
Gözüm kapalı s2 derim tek geçerim ....

PriZm

PriZm

Üye

neden ki? e7'nin verdiği siyahı hangi cihazda gördün?

sakın bu cihazlar arasında e7 nin iyi gösterdiğini söyleme bana.e7 nin ekranının kötü olduğunu herkes biliyor.4" ekrana 640*360 çözünürlüklü ekran koyarsan+184 ppi ile amoled clearblack ekranı bile kurtarmaz.

ayrıca Samoled clearblacktan daha iyi belirteyim.

cukuleaks

Üye

sakın bu cihazlar arasında e7 nin iyi gösterdiğini söyleme bana.e7 nin ekranının kötü olduğunu herkes biliyor.4" ekrana 640*360 çözünürlüklü ekran koyarsan+184 ppi ile amoled clearblack ekranı bile kurtarmaz.

:oke: yuru kanka

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hayır E7 en iyisi :ehe

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
TFT Led ekran nasıldır peki :hmmm

sonsuzluk123

Üye
    Konu Sahibi
sende bravia engine varsa bana göre super amoled filan yalan

- - - Eklendi - - -

artık galaxy diyen çıkmaz sanırım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz ego tatmini gibi oldu. goruntu hangisinde guzel bisey diyemem ama galaxyde koyu ve daha belirgin o yuzden benim icin daha iyi. ama daha kaliteli demiyorum goz zevkim icin olani soyledim. biraz plastik gibi duruyo sonydeyse daha canli cam gibi

KayraBey

KayraBey

Üye
ikiside güzel telefon ne diyim :) herhangi biri bende olsa yeter.seçim yapmam yani :kıskıs:

15097

15097

Üye
Videoda iPhone 4S olsa 4S derdim kesin :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 gerçekten canlı ve güzel duruyor :good:

jamal2012

Üye

neden ki? e7'nin verdiği siyahı hangi cihazda gördün?

Hangi cihazda var biliyon mu SONY xperia s yada SONY xperia acro s,bu telefon kamerasiyla,ekran kalitesiyle,ekran boyuyla iphone 4s i tek gecti..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar bir sitede okumuştum buyrun sizle de paylaşayım.

Akıllı cep telefonları ve tabletlerde ekran parlaklıkları ve kontrast ayarları önemlidir. Bu nedenle bu değerlerin bilinmesi ve parlak ışık karşısında nasıl bir görüntü sergilediklerinin göz ardı edilmemesi öncelikli konulardan olmaktadır. Konu ile ilgili bir araştırma yapan DisplayMate, cihazlar arasında bir test yaparak en iyi görüntünün hangi telefon tarafından sunulduğunu ortaya koymaya çalışmıştır. Yapılan test sonucunda oldukça şaşırtıcı sonuçların ortaya çıktığını söylemek istiyoruz. Alanında uzman DisplayMate tarafından yapılan testlerde en iyi görüntü sunan telefonlar arasında ilk sırayı Windows Phone işletim sistemine sahip olan Nokia Lumia 900’ün aldığı görülmektedir. İkinci sırada Apple’ın son modeli iPhone 4S’in ve üçüncü sırada ise Samsung’un Galaxy S modelinin olduğu belirtilmektedir. Yapılan test aşamasında en şaşırtıcı sonucun Nokia Lumia 900 modelinin ilk sırada yer almış olması. Çünkü Nokia Lumia 900 modelinin ekranında AMOLED teknolojisi yer alıyor. Önceleri bu teknolojinin genel olarak iyi bir görüntü sergilemediği bilinen bir gerçek. Ancak Nokia’nın yeni modelinde kullandığı ClearBlack Display teknolojisinin standart AMOLED ekranlara göre daha kaliteli bir görüntü sunduğu görülüyor. Diğer yandan tabletlere bakacak olursak tabletlerin ışık altında telefonlara göre daha kötü bir ekran performansı sergilediği ön plana çıkıyor. Tabletler arasında en iyi görüntüyü sergileyen model ise Samsung Galaxy Tab 10.1 modeli oluyor. İkinci sırada ise yine karşımıza Apple’ın tablet modellerinden iPad 2 çıkıyor. Bunun yanında Apple’ın son tablet modeli yeni iPad’in teste dahil edilmediğinden dolayı nasıl bir ekran kalitesi sunduğu şu an için bilinmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt