en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu sizce hangisi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu sizce hangisi??
arkadaşlar benim dokunmatik ekranlı cep telefonlarına karşı ayrı bir sevgim var.
en iyi dokunmatik ekranlı cep telefonu merak ediyorumm sizce hangisi??

Tepkiler: beratgüneş

Ozan

Admin
Şu an itibari ile piyasada olan güncel telefonlara bakarsak Samsung Wave S8500 en iyi dokunmatik ekranlı telefondur bence. Hem multitouch özellikli ekranı ile hem de diğer kısıtlamasız özellikleri ile göz dolduran oldukça ince bir cihaz ...

pomax

Üye
tek kelime : iphone

iphone ve samsung wawe başka cihaz tanımam.

kosezade

Üye
iphone 3gs cok ucuza alayım diyorsan 5800

ramakm86

Üye
wave de amoled ve multi touch varmısss heleki amoled olayı bambaska bisi organik ekran yani siyahlar gri degil siyah görünüyo anlıcan onun icin wave

samsung jet mütiş dokunmatigi var süper amoled ekranı var mütiş bişey

ramakm86

Üye
adamlarda ne elma sattılar haa biz ciftciyiz bizim elma elimizden 50krs a cıkıyor onların binbesyüz lira...

iki çeşit dokunmatik ekran var biri ısıya duyarlı (iphone , lg arena gibi kalem kulanamassın sadece parmak) bide kapasitif ekran ( direnç bazlı parmagın ekrana uyguladıgı basıncla çalışan samsung omnia , 5800 ,n97 vb. bunlardan çokvar . )

kullanım olarak denersen parmakla en iyi lg arena ve ipone derim dokunmatik bakımdan ikisi aynı. eger kalemde kullanırım diyosan 5800 vb. teller iyi.

şuanda samsung süperamoled ekranla başarılı diye bilirim bunun ısıduyarlısı çıkarsa çıkan telefon bir numara olur.

arkadaşım ufak bi yerde yanlışlık yaptın ben düzelteyim ısıya duyarlı dokunmatik ekranın ismi kapasifit (iphone htc evo..) basınca duyarlı dokunmatik ekranın ismi rezistiftir örn; 5800 n97 5230..

dokunmatik olarak kapasif diosan iphone rezezift diosan 5800 derim

silentone bana ulasbılrımsıın kardesım sweet_young@live.com msnım 58oo la ılgılı danısacaktım

--------------- Ekleme ---------------

silentone bana acıl ulasabılırmısın mesaj atamıyorum yenıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...