Astrosman
Üye
yok sen üçüncüsüngöktürk dediğim arkadaşın profili Profil bilgileri: exlode* - MaxiCep.Com
![]()
4 aydır gelmiyor foruma...

yok sen üçüncüsüngöktürk dediğim arkadaşın profili Profil bilgileri: exlode* - MaxiCep.Com
![]()

göktürk... Kendimizi bildik bileli arkadaşız![]()

4 aydır gelmiyor foruma...![]()
arada gir diyorum girmiyo 
çok güzel isimmiş
---------- Eklendi @ 20:15:07 ---------- Yazıldı @ 20:14:17 ----------
yalnız o arkadışının avatarı ne ööle yav![]()

Şimdi olmus ustadbenimen iyi dostum aynamdır.bende ne varsa cekinmeden gercekleri yansıtır
2.dostum ise gözlerimdir ne görürsem onun sayesindedir.üçüncüsü ise kalbimdir birini sever asla bırakmaz mesela irem beni sevmesede ben onu hâlada çok seviyorum yani diyecegim su ki arkadaslar gerçek dostlarınız bunlardır.sizin saydıklarınız isimler elbet gidecektir.

senin köylü mü?![]()
yok onun babası da öğretmen benim babam da öğretmen aynı okulda çalışmışlar
Şimdi olmus ustadbenimen iyi dostum aynamdır.bende ne varsa cekinmeden gercekleri yansıtır
2.dostum ise gözlerimdir ne görürsem onun sayesindedir.üçüncüsü ise kalbimdir birini sever asla bırakmaz mesela irem beni sevmesede ben onu hâlada çok seviyorum yani diyecegim su ki arkadaslar gerçek dostlarınız bunlardır.sizin saydıklarınız isimler elbet gidecektir.
dost geçici değildir senin kastettiğin normal bir arkadaştır yalnızlık Allah'a mahsustur ve hiçbir insan yalnız olmamalıdır böyle düşünüyorsun fakat bir gün o dostu o kadar çok arayacaksın ve bu sözlerinden pişman olacaksınhaaaa. Şimdi bu çocuk nerde- senin sınıfta mı?
yok onun babası da öğretmen benim babam da öğretmen aynı okulda çalışmışlar
guzelmis
dost geçici değildir senin kastettiğin normal bir arkadaştır yalnızlık Allah'a mahsustur ve hiçbir insan yalnız olmamalıdır böyle düşünüyorsun fakat bir gün o dostu o kadar çok arayacaksın ve bu sözlerinden pişman olacaksın
---------- Eklendi @ 20:37:03 ---------- Yazıldı @ 20:36:38 ----------
hayır aramızda 1 yaş var başka okulda

kesin sizin mahallede oturuyordur kankin?![]()
ama evlerimiz yakın 10dk. mesafeli+
tutmadıama evlerimiz yakın 10dk. mesafeli
10 dkka neki
dost geçici değildir senin kastettiğin normal bir arkadaştır yalnızlık Allah'a mahsustur ve hiçbir insan yalnız olmamalıdır böyle düşünüyorsun fakat bir gün o dostu o kadar çok arayacaksın ve bu sözlerinden pişman olacaksın
---------- Eklendi @ 20:37:03 ---------- Yazıldı @ 20:36:38 ----------
hayır aramızda 1 yaş var başka okulda
Gardasım hicbir sekilde pisman olmam simdi ben okulda arkadaslık kurmaya calısıyorum fakat bir muddet sonra herkes beni iticilikle,hakaretler vs. karsılaniyorum gardasım bumu arkadaslık? sonra ufak tefek seyler (küfür vb. gibi normalde cok sinirlenmedikçe etmem) yüzünden dıslaniyorum ankara sivesı var diye dislanıyorum bumu arkadaslık? mesela bizim sınıfta e.... diye sizin dilinizde arkadas benim dilimde kendini bisey zanneden bir hiç..o simdi kızların yanindaana avrat kufreder kizlar ona daha knki,kankam,bebegim vs. derler buysa arkadaslik bana kimse arkadasliktan bahsetmesin.mesela 20 nisan yani yarın dogum gunum facede knka ktlu olsun felan yazanlar olcak bnde knka yazmissam dalgasınadr.cunku hicbir ne sevgilim nede arkadasim oldu.
Abi senin icin yanoyormus Bu konuyu acmam bana sevap olmus.
Sevgilin gerekince olucak Arkadasdaki benimgibi sansli olursan 1 tane ama gercek Dost arkadas iste ne diyorsunuzsa ondan olucak.
Ole aradasa sahip olan baska insanin olacagna pek inanmiyomda hadi neyse siz arzulayin olsun.
Yarin gercektende dogum gununmu ?

Evet yarın gerçektende dogum gunum sıkı bi arkadas zor gibi bzim okulda![]()

Benimkide Okuldan Digil zaten![]()
Mahalledenden de digil Internetten ama ole bole digil gercektende cok iyi biri
yarina kutlama var desene Simdiden Tebrikler
bide haberin olsun Azerbaycanda su an senin 20 yasin var![]()
12:18 saat Dogum gunun kutlu olsun![]()
bu arada 16 olmusuz desene
bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi