En Iyi Çocukluk Arkadaşiniz ve ya Dostunuzun ismi ? Su anki en iyi dostunuz kim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
Mesut.

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi olmus ustad :) benimen iyi dostum aynamdır.bende ne varsa cekinmeden gercekleri yansıtır :) 2.dostum ise gözlerimdir ne görürsem onun sayesindedir.üçüncüsü ise kalbimdir birini sever asla bırakmaz mesela irem beni sevmesede ben onu hâlada çok seviyorum yani diyecegim su ki arkadaslar gerçek dostlarınız bunlardır.sizin saydıklarınız isimler elbet gidecektir.

cok guzel yazmissin kardes.
Ben Baba yazdim ya aslinda o cocukken iyiydi simdi dost digil veya arkadas arkadas ama gercek anlamda degil :\

ama su siralar cok iyi Dost buldum kendime Her anlamda dost gercek dost. BUna eminim
insallah oda benim icin ayni seyleri dusunuyordur :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Şimdi olmus ustad :) benimen iyi dostum aynamdır.bende ne varsa cekinmeden gercekleri yansıtır :) 2.dostum ise gözlerimdir ne görürsem onun sayesindedir.üçüncüsü ise kalbimdir birini sever asla bırakmaz mesela irem beni sevmesede ben onu hâlada çok seviyorum yani diyecegim su ki arkadaslar gerçek dostlarınız bunlardır.sizin saydıklarınız isimler elbet gidecektir.

:nono: dost geçici değildir senin kastettiğin normal bir arkadaştır yalnızlık Allah'a mahsustur ve hiçbir insan yalnız olmamalıdır böyle düşünüyorsun fakat bir gün o dostu o kadar çok arayacaksın ve bu sözlerinden pişman olacaksın

---------- Eklendi @ 20:37:03 ---------- Yazıldı @ 20:36:38 ----------

haaaa. Şimdi bu çocuk nerde- senin sınıfta mı?

hayır aramızda 1 yaş var başka okulda

Astrosman

Astrosman

Üye

:nono: dost geçici değildir senin kastettiğin normal bir arkadaştır yalnızlık Allah'a mahsustur ve hiçbir insan yalnız olmamalıdır böyle düşünüyorsun fakat bir gün o dostu o kadar çok arayacaksın ve bu sözlerinden pişman olacaksın

kesin sizin mahallede oturuyordur kankin? :cool

Revengeful

Emekli Yönetici
20 yıllık arkadaşım olan Başak. Kendimi bildim bileli onla dost hatta kankayız :D

enkazcı

Üye

Gardasım hicbir sekilde pisman olmam simdi ben okulda arkadaslık kurmaya calısıyorum fakat bir muddet sonra herkes beni iticilikle,hakaretler vs. karsılaniyorum gardasım bumu arkadaslık? sonra ufak tefek seyler (küfür vb. gibi normalde cok sinirlenmedikçe etmem) yüzünden dıslaniyorum ankara sivesı var diye dislanıyorum bumu arkadaslık? mesela bizim sınıfta e.... diye sizin dilinizde arkadas benim dilimde kendini bisey zanneden bir hiç..o simdi kızların yanindaana avrat kufreder kizlar ona daha knki,kankam,bebegim vs. derler buysa arkadaslik bana kimse arkadasliktan bahsetmesin.mesela 20 nisan yani yarın dogum gunum facede knka ktlu olsun felan yazanlar olcak bnde knka yazmissam dalgasınadr.cunku hicbir ne sevgilim nede arkadasim oldu.

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
Gardasım hicbir sekilde pisman olmam simdi ben okulda arkadaslık kurmaya calısıyorum fakat bir muddet sonra herkes beni iticilikle,hakaretler vs. karsılaniyorum gardasım bumu arkadaslık? sonra ufak tefek seyler (küfür vb. gibi normalde cok sinirlenmedikçe etmem) yüzünden dıslaniyorum ankara sivesı var diye dislanıyorum bumu arkadaslık? mesela bizim sınıfta e.... diye sizin dilinizde arkadas benim dilimde kendini bisey zanneden bir hiç..o simdi kızların yanindaana avrat kufreder kizlar ona daha knki,kankam,bebegim vs. derler buysa arkadaslik bana kimse arkadasliktan bahsetmesin.mesela 20 nisan yani yarın dogum gunum facede knka ktlu olsun felan yazanlar olcak bnde knka yazmissam dalgasınadr.cunku hicbir ne sevgilim nede arkadasim oldu.

Abi senin icin yanoyormus Bu konuyu acmam bana sevap olmus.

Sevgilin gerekince olucak Arkadasdaki benimgibi sansli olursan 1 tane ama gercek Dost arkadas iste ne diyorsunuzsa ondan olucak.
Ole aradasa sahip olan baska insanin olacagna pek inanmiyomda hadi neyse siz arzulayin olsun.

Yarin gercektende dogum gununmu ?

enkazcı

Üye
Abi senin icin yanoyormus Bu konuyu acmam bana sevap olmus.

Sevgilin gerekince olucak Arkadasdaki benimgibi sansli olursan 1 tane ama gercek Dost arkadas iste ne diyorsunuzsa ondan olucak.
Ole aradasa sahip olan baska insanin olacagna pek inanmiyomda hadi neyse siz arzulayin olsun.

Yarin gercektende dogum gununmu ?

Evet yarın gerçektende dogum gunum sıkı bi arkadas zor gibi bzim okulda :)

• Beğen
Tepkiler: ismayilov_1995

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
Evet yarın gerçektende dogum gunum sıkı bi arkadas zor gibi bzim okulda :)

Benimkide Okuldan Digil zaten :D
Mahalledenden de digil Internetten ama ole bole digil gercektende cok iyi biri :D

yarina kutlama var desene Simdiden Tebrikler :)

bide haberin olsun Azerbaycanda su an senin 20 yasin var :)
12:18 saat Dogum gunun kutlu olsun :)

enkazcı

Üye
Benimkide Okuldan Digil zaten :D
Mahalledenden de digil Internetten ama ole bole digil gercektende cok iyi biri :D

yarina kutlama var desene Simdiden Tebrikler :)

bide haberin olsun Azerbaycanda su an senin 20 yasin var :)
12:18 saat Dogum gunun kutlu olsun :)

Sagol ama abi siz benden büyüksünüz 96liyim ben forumda degistirmeye sürekli üsendim :d: bu arada 16 olmusuz desene :d: bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi :(

• Beğen
Tepkiler: ismayilov_1995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt