En Iyi Çocukluk Arkadaşiniz ve ya Dostunuzun ismi ? Su anki en iyi dostunuz kim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
Sagol ama abi siz benden büyüksünüz 96liyim ben forumda degistirmeye sürekli üsendim :d: bu arada 16 olmusuz desene :d: bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi :(

Olsun gecen yil bende 16 dim :)

korkma gelir sevdiceyin maxidemi yoksa facedemi ?

---------- Eklendi @ 00:54:31 ---------- Yazıldı @ 00:44:25 ----------

Sagol ama abi siz benden büyüksünüz 96liyim ben forumda degistirmeye sürekli üsendim :d: bu arada 16 olmusuz desene :d: bu arada yaklaşık 1saat once sevdigim kıza ama o beni sevmiyor onu sevdigimi yazdım ama cevap gelmedi :(

Senin nasi biri oldugnu tam bilmiyorum ama sen gerek ilk once kiza kendini sevdirirdin ona belli etmeden ama bellide ettirerek.
sonra yavas yavas acilmadan ama acilarak bole devam etseydin izida kendine asik ederdin

karisik old biraz iste bole napicaksin

enkazcı

Üye
Olsun gecen yil bende 16 dim :)

korkma gelir sevdiceyin maxidemi yoksa facedemi ?

---------- Eklendi @ 00:54:31 ---------- Yazıldı @ 00:44:25 ----------

Senin nasi biri oldugnu tam bilmiyorum ama sen gerek ilk once kiza kendini sevdirirdin ona belli etmeden ama bellide ettirerek.
sonra yavas yavas acilmadan ama acilarak bole devam etseydin izida kendine asik ederdin

karisik old biraz iste bole napicaksin

Abi bea facede kız zaten ben gecen hafta cuma gunu yüz yüze mrb tanisablrmiyiz dedim o da yok ddi o beni hep sevmesede ben ondan vazgecemicem off ya bana mesaj gelse soyle bende seni seviyorum dese herhalde dunyalar benim olurdu

---------- Eklendi @ 23:20:55 ---------- Yazıldı @ 23:16:45 ----------

abi yarın devam edelim simdi yatıp uyumam lazım iyi geceler abi bu arada ziyaretci mesajına yazamadım yarın yazarim buraya yazayım once sagolun abi fakat oranin turkcesi ne

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
Abi bea facede kız zaten ben gecen hafta cuma gunu yüz yüze mrb tanisablrmiyiz dedim o da yok ddi o beni hep sevmesede ben ondan vazgecemicem off ya bana mesaj gelse soyle bende seni seviyorum dese herhalde dunyalar benim olurdu

---------- Eklendi @ 23:20:55 ---------- Yazıldı @ 23:16:45 ----------

abi yarın devam edelim simdi yatıp uyumam lazım iyi geceler abi bu arada ziyaretci mesajına yazamadım yarın yazarim buraya yazayım once sagolun abi fakat oranin turkcesi ne

Tesekkur ederim onemli digil :)
tmm sana iyi geceler.
Azerice yazmistim tam hatirlamiyom ne yazdim farkli olsun diye ole yazdim.
dogum gunnu kutladim

__xXx__

__xXx__

Üye
bi ismiyle adaşımdı murat idi diğer ismi gürkandı ama maalesef depremde vefat etti

enkazcı

Üye
Tesekkur ederim onemli digil :)
tmm sana iyi geceler.
Azerice yazmistim tam hatirlamiyom ne yazdim farkli olsun diye ole yazdim.
dogum gunnu kutladim
devam edelim abi
kıza faceden yazdım 1 gün olcak cevap yok çıldırcam ya

tempestshine

tempestshine

Üye
(Bir tane amca vardı adını unuttum evden kaçar yanına gidip sucuk yerdim :ehe )Ece,Aycan,Filiz

Revengeful

Emekli Yönetici
Birazdan onla buluşacağım mesela :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
en iyi çocukluk arkadaşım ümit , şu anki en iyi dostum ozan :)

hasan_012

Üye
yanlızlık....

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
en sevdigim çocukluk arkadaşım benden 3 yaş büyük zeynep ablam
deli kodu olunca aramız açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt