*en iyi çalışan ve en az virüs bulasan isletim sistemi hangisi*

Sponsorlu Bağlantılar

erdemkayhan

Üye
siz hayatınız da hiç mac gormediniz mi. gidin bir machitoch alın ve size sunduğu gerçek teknoljiyi görün asla hata vermez asla virus bulaşmaz bütün porgramlar sistemin kendi içindedir. bu gun alınan bir mac torununuza bile kalabilir dedemden bana kaldı :)) ayrıca türkiyeye getirilen ilk bilgisayarda mactir bilginiz olsun vista mac in ucuz bir kopyası ;)

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
pardus abikide ubuntuda olabiklir ztn ubuntuda pardusün bir sürümü

kontred

Üye
Arkadaşlar en hızlı çalışan isletim sistemi kesinlikle Windows7. Az yer kaplamakta ve son derece hızlı çalışmakta. Bu sistemin pahalı olması nedeniyle alternatif olarak Pardus, Ubuntu vede (Apple bilgisayarlara özgü) Mac OS-X kullanılabilir. Özelliklede Xp kullanıcılarına çok hızlı gelcektir.

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
windows adam olsaydı vıstayı cope atıp wındows 7yı cıkarmazdı merak etme onunda cope gıtme zamanı yakındır ama bak bakım pardusa bır bence cok guzel ılk kullanımda zorlanabılırsın ama alısınca guzel oluyor

Ozan

Ozan

Admin
1-macos
2-linux

alixkandemir

Üye
Bencede pardus exe leri açmıyor yahu bu oyunları oynayabilmek için bir yama varmış bilgisi olan varsa aktarsin yaw

acati

acati

Üye
elbette linux...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
linux elbette ubantu çok övüyorlar

A1234567A

A1234567A

Üye
pardus dandik genelde linux tabanlı sistemlere virüs bulaşmaz. Ubuntu gibi...

red dragoon

Üye
X li işletim sistemlerini bilemem ama benimde tavsiyem windows 7 den yana.Windows 7 nin xp den hızlı ve performansı oldukca iyi.Ben xp kullanırken bu bana en fazla 1 ay dayanıyordu(Genelde çok fazla program yukleyip kaldırırım).Windows 7 yi kurunca 3 aydan fazla süredir format atmadan kullanıyorm.Yinede karar sana ait.

piskomck

piskomck

Üye
Yok en güseli pardus ötesini tanımam 1 sorn var oda exe çalışmıo... :D

franklinda

franklinda

Üye
neden depodan wine programını indirip kurmuyorsunuz. Sağ tıkla hemen win seçiyorsun windows gibi kuruluyor. Windows altında dahi aynı işi yaptığınız olmuyormu. Soru yok sorun yok sağ tık menüsünden seç ve tamam. Bu konuda microsoft ile yakınlaşma havaları etkili oldu ve artık windows oyunları liux sistemlerde gayet rahat oynanır oldu hiç üzülmeyin. Pardus 2009 kullandım ama şu an windows 7 kullanıyorum. Pardusun herşeyi iyi ama tek sorunu eski sürüm dosyalarını çalıştırmaması sorunu çünkü hata verince çözümünü bilmeyen bir kişi bulamıyorki bunuda dikkat ede yapmazsınız.

ahmetkastamonu

ahmetkastamonu

Üye
kimse xp dememiş :)

-efşan

-efşan

Üye
Kesinlikle Pardus

kralpepeku

Üye
en iyisi vista bence ama ramın işlemcin ve ekran kartını yüksek alman lazım o başka

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Oyun oynamak istiyorsanız Windows hariç sistemleri geçeceksiniz en baştan.
Virüs istemiyorsanız, oyun oynamıyorsanız ve paranız varsa mutlaka Apple ürünlerine bakmalısınız.
O kadar paranız yoksa linux türevlerine, GUI ile işiniz yoksa CLI olan işletim sistemleri yeterli gelecektir.

electro77

electro77

Üye
1. Mac
2. Linux ( onlarca var :) artık sen araştır beğen istediğini yükle)
3. Düzgün kullanırsan windowsada virus girmez .

akababa

Üye
tabiki visTa virüs buLaşsın arada bi explorer hata verir tekRar baŞlatıLır falan soRun olmaz yani xp viRüse kaRşı cok zayıf binyesi kaLdırmıyo parDus deneDımde bıLemıcem oNuda 10-15 dk gözattım o kadar..

ada965

Üye
ARKADASLAR İYİ HIZLI GÜVENİLİR KOLAY KOLAY VİRÜS BULAŞMAYAN İSLETİM SİSTEMİ SİZCE HANGİSİ_???? :sn::sn::sn::sn::sn::sn:

abicim bence PARDUS 2009 KUR SONRA DA PAKET YÖNETİCİSİNDEN WİNE I KUR HEM VİRÜSSÜZ HEM DE WİNDOWS DOSYALARINI AÇABİLİR HALE GELMİŞTİR.:)AYNI ZAMANDA MADE İN TURKEY TÜBİTAK:oke:

Emperian

Emperian

Üye
şimdiye kadar gördüklerim içerisinde windows 7

Üst Alt