Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*en iyi çalışan ve en az virüs bulasan isletim sistemi hangisi*
Sponsorlu Bağlantılar
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
*en iyi çalışan ve en az virüs bulasan isletim sistemi hangisi*
ARKADASLAR İYİ HIZLI GÜVENİLİR KOLAY KOLAY VİRÜS BULAŞMAYAN İSLETİM SİSTEMİ SİZCE HANGİSİ_???? n:n:n:n:n:n:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
djserkan37
Üye
Açıkcası Bunu Bende Merak Ediyorum
! AhmeT !
Üye
Pardus (Linux) hiç virüs bulaşmaz.İmkansız.Ama .exe leri çalıştırmaz.Windows oyunlarını çalıştırması için bir program yüklersen Windows oyunlarını çalıştırabilirsin
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
hocam pardus güzel değil yaw garip geliyor bn onu kullanmam n:
En az kullanılan işletim sistemi en az virüs bulaşan virüş sistemidir bence pardus ubuntu felan kullan
Salihyet
Üye
Virüs bulaşmasın istiyorsan linux kullanmalısın, daha az virüs riski yaşarsın.. En iyi xtreem sistemler mevcut, 3000 $ dan başlayan fiyatlar ile.. Fakat dikkatli bir windows kullanıcısı virüsle uğraşmaz, sürekli format atmaz ( sistem de boşa gitmemiş olur )
Marchegiani
Üye
Pardus ve Linux çok iyi bu konuda.Ama XP'ye Avast 4.8 atarsan da çok güzel olur.
??rer??
Üye
windows 7
kacaksevgilim
Üye
Bir windows 7 sevdalısı daha.Modaya uymak sanırım böyle birşey.Eğer illaki windows demiyosan ubantu veya Pardus 2009 deneyebilirsin.Alışman zaman alacaktır ama birde kavrarsan seveceğini söylüyorlar
! AhmeT !
Üye
Ne windows 7 si ya ??
aymen_sezer
Üye
ubuntu pardus linüx
netscape
Üye
en iyi işletim sistemi mac lerde bulunmakta ve mac virüsleri şu anda yazılmıyor