Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketEn İyi Browser (Tarayıcı)
Sponsorlu Bağlantılar
GuiTaRisT111
Üye
UC Browser şimdiye kadar kullandığım en hızlı tarayıcı. Hemen arkasından Opera Mini ve Google Chrome geliyor.
GökhanERMCLR
Üye
Mobil de yandex browser deneyen varmı iyi mi acaba...
Penci Hoca
Üye
bende uc browser diyorum
47MaDo47
Üye
Hızlı olarak opera ama dıger yonden chrome
PriZm
Üye
Dolphin.
Kasıyor diyen arkadaşa;
Sayfayı eksiksiz ve tam içeriği ile yüklüyor.ağır sitelerde kasma olması normal.Şahsen bende kasma olmuyor gerçi.
MaxipmaN
Üye
dün habit denedim chromeden iyi akıyodu facede
Peocawe
Üye
şuan dolphin + jetpack kullanıyorum ama şuana kadar tespit ettiğim en iyi chrome, en kullanışlısı ise next browser.
boyabatlı
Üye
Ben hepsini kullanıyorum
İhtiyar007
Üye
Chrome
bahaddin53
Üye
Opera çok çok iyi.Konumun gözükmediği için yasaklı sitelere girebiliyorsun.İnternet paketini çok az yiyor.(İnternet Speed Meter Lite ile denendi.) gayette kullanışlı.
Opera çok çok iyi.Konumun gözükmediği için yasaklı sitelere girebiliyorsun.İnternet paketini çok az yiyor.(İnternet Speed Meter Lite ile denendi.) gayette kullanışlı.
mobile olarak kesinlikle appel safari . pc'de kesinlikle mozilla firefox
m5c4
Üye
Arayüz ve hızdan dolayı Önce Dophin sonra Maxthon gelir benim için
mqeen
Üye
Puffin Web Browser
Flash Player destekli en kapsamli browser
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
askımm
Üye
opera kullanıgım wap stesi çin onu sectim ksayol arayüz olarak iyi ama kitkat gectim mbil olarak acmıo sayfaları ama stede radıo var mobil stede opera h,c bi eklenti istemeden stedeki radıo yu calıo kitkat dn önce ble bsey yoktu :=