Kırklareli20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesajı düzenledim bak üstteFiyatlari nedir
paran varsa iyiside varen iyi diye bir şey yoktur bütçene en uygun olanı vardır , bütçene göre lenovo modellere bakabilirsin
ama para dediğin 3-5 bin lira olmamalıparan varsa iyiside var
her işimi görsün derken durumu açmanız lazım. örneğin mimarsınızdır bir proğram alırsınız 50bin dolar ama alacağınız 5bin dolarlık pc onu çalıştırmaz çünkü muazzam bir donanım uyumu gerektirir keza onun için üretilmiş özel pc aramanız lazımki bulması çok zor buluncada benzer donanım özellikleri ile 2-3 kat fiyat farkı çıkar. siz hertürlü işimi görsün diyince koyunu illaki teferruatlandırmanız lazım. yani hertülü işten kastınız oyun oynayayım film seyredeyim, müzik dinleyeyim, internette sörf yapayım derseniz bile yine sınırlı bir açıklamadır çünkü oynayacağınız oyunlar bu sefer çok önemli solitare de oynamak isteyebilirsiniz yada harbiden hakkını verip gta 5 de oynamak istiyorsunuzdur. ama siz spesifik bir proğram kullanacaksanız nette o konuda detaylı araştırma yapmanız hatta ürünü aldığınız firmaya danışmanız lazım. yoksa aşağı yukarı 1000tl lik bir laptop ta rahatlıkla hertürlü işinizi görür 3bin tl vermenin kullanmayacağınız özelliklere para verip paranızı çöpe atmanız demek olur. 3000tl verince en iyi pc yi almış olmazsınız tam tersine aslına 1000tl ye aldığınız bir pv ile ihtiyacınızı rahatlıkla görebiliyorsanız en iyi pc yi aslında lamış olursunuz yoksa bu işin sınırı yok pastırın parayı IBM deep blue alın.Msinin tasarimini begenmedim en yuksek limit 3000 tl
Solidworks hem ağır hem de hafif bi program yani sadece modelleme yapacaksanız benim köşede duran arada nette gezdiğim intel Atom N470 işlemcili (1.83ghz çift çekirdek) intel Gma3500 grafik yongalı 2gb ddr2 667mhz rami bulunan minibook um da araba tasarladımarkadasa onereceginiz pc nin tasarimida onemli yalniz unutmayin.
isini en ucuz ve en iyisiyle hallederken ayni zananda cevredeki insanlarida donup donup baktirmali.
packardbell kullandim 3yil boyunca. rastgele alinmis bir makina. i7 ve 2gb gpu lu 3ds max de solidworksde autocadde rahatca calistirip. crysis tomb rider medal of vb. gibi bircok oyunuda oynamisimdir.
siz ne yapmak ustediginizi nasil gorunerek yapmak istiyorsaniz oncelikle belirleyiniz ki cevaplardanda tatmin olabilin. yine de arkadaslarin onerdigi modeller harika secimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?