Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Arayüz ve Rom Hangisi?
Sponsorlu Bağlantılar
mancukya
Üye
Türk yapimi Holo Launcher 1 numara
furuko1231
Üye
1-galaxy nexusdaki standart android arayüzü
2-touchwiz
3-htc sense.
avcitalip
Üye
bence Touchwiz en iyisi çünkü sense arayüzü bence biraz kasıyor ! ama sense görsellik açısından biraz daha önde gibi...
Mobilator
Emekli Yönetici
sense bencede.
fnldstntn
Üye
Ben timescape arayüzüne hastayım...(Xperia)...Nedense Senseyi hiç sevmedim...
ne kadar saçma bir arayüz çakma ıphone 7android tel alıpta niye ıphone teması kullanılsın ki
hotlock
Üye
sense diyen arkadaşlar telefonu ne biçim sömürdüğünü bilmiolar herlde . Touchwiz desen basmakalıp bi arayuz çok basit grafkleri var. En iyisi cyanogenmod
sense diyen arkadaşlar telefonu ne biçim sömürdüğünü bilmiolar herlde . Touchwiz desen basmakalıp bi arayuz çok basit grafkleri var. En iyisi cyanogenmod
Touchwiz 5 Bana göre en iyisi.yeterince kişiselleştirilebiliyor,abartı görsellik yok ve en fazla 25 mb ram yiyor.
restless16
Üye
cyanogenmod iyidir
videolardan izlediğim kadarıyla.
.Behzat Ç.
Üye
Sense
Love htc one x
- - - Eklendi - - -
Merak ediyorumda acaba GS3 ile Htc one x i karşılaştıran arkadaşlar bu oylamayı gördüğü zaman ne tepki vericek
Hadi gs3 daha iyi diyorlarya o bakımdan şeyettiydim
Merak ediyorumda acaba GS3 ile Htc one x i karşılaştıran arkadaşlar bu oylamayı gördüğü zaman ne tepki vericek
Hadi gs3 daha iyi diyorlarya o bakımdan şeyettiydim