Anket En iyi arayüz hangi firmanın

Sponsorlu Bağlantılar

EN İYİ ARAYÜZ HANGİ FİRMANIN

• Kullanılan toplam oy
    33
vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim alicazda z2 mi g3 mü sizce g3 gayet iyide batarya sıkıntı biraz

Invoke

Invoke

Üye
Zaten alacaksanız alırsın Z2'yi ,değişiklik olur, kullanırsın beğenirsen devam edersin beğenmezsen babana verirsin G3 ile devam edersin. :D

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Zaten alacaksanız alırsın Z2'yi ,değişiklik olur, kullanırsın beğenirsen devam edersin beğenmezsen babana verirsin G3 ile devam edersin. :D
Aynen de şimdi boşuna da z2 alıp pişman olmuyum diyorum siz olsaniz hangisini alirdiniz gibi bi soruya ceviriyim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Valla kardeşim ısınma sorunu felan diyolarda nette kafam karıştı
Yüksek frekans hızında işlemcilere sahip olan cihazların hepsi ısınır. Birisi daha az birisi daha çok ısınır ama hepsi ısınır. Bence bu bi sorun olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: vegatablo
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
ColorOs'u fazla incelemediğim zamanlarda favorim Xiaomi'nin (Artık Mİ) MIUI arayüzüydü.Redmi Note,Mi2s,Mi4,Oneplus One,Vivo Xshot, Meizu Mx3,Lenovo K910 ve Huawei P6-7 elime aldığım farklı modellerdi.Türkiye'de alışık olduğumuz markalar standart bir hal aldığından dolayı dışarıyı göremiyoruz.Yukarıda saydığım modeller aslında bir çoğunu unutturacak kaliteye ulaşmışlar.Türkiye'de olmadıkları için haliyle tam olarak bilmiyoruz.Ama bu gerçeği örtmez.Kıyaslamalar sonucunda net olarak Oppo ColorOs ile liderliğe oynayan, kardeş firma Vivo'da Funtouch ile MIUI'nun arkasından takibe devam ediyor.Zorlu rakipleri olarak gördüklerim ise Sense ve FlymeOs'dur.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
1. htc
2. samsung
3. nexus

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Htcnin uygulama cekmecesi sağ sola doğru olsa tadindan yenmezdi tek eksisi bu
Blikfind mi ne nasil yaziliyo bilmiyom da. O ozelligi cok iyi :)
Yani htc sense arayuzu bence. Yada stok android arayuzu

Serhan

Serhan

Üye
Microsoft ve Apple tabikide :oke:

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Windows tabikide bnmki mesela

The Shadow

The Shadow

Üye
Nedense sense arayüzüne hep bir sempati duymuşumdur :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
O listeye göre HTC Sense ve Google Stock arayüz en iyileri. Tabi iOS'u bunun dışında tutuyorum. Ne kadar sade, kullanışlı ve akıcıysa o kadar iyidir.

erko merko

erko merko

Üye
Görsellik bakımından Samsung'un s5 ve note 4'de ki arayüzü açık ara en iyisi bence

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Zevkler kişiye göre değişir. Samsung görsel olarak gelişmiş olabilir ama benim gibi sade seven için xperia daha iyi. HTC de güzel ama ben recent app yani son kullanılan uygulama sayfası çok saçma. Uygulamayı silmek için yukarı kaydırmak gerekiyor. LG de güzel bence ama G2, G3'ten daha iyi. G3 çok çocuksu bence.

Emre

Üye
Jolla (Salfish OS)

DrugHacker

DrugHacker

Üye
Arayüz olarak en iyisi Samsung. Ne yazık ki stabiliteyi başarılı tutamıyor, Sony'nin timescape arayüzü hem şık hem de stabil. Sense zaten iOS gibi.

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
ios 8 arayüzünüde ekliyorum ankete arkadaşlar

Üst Alt