En iyi antivirüs

Konu Sahibi
demekki neymis telefona hala virus girebiliyormus

nokia13

Üye
bellenin kendisi virüs bence

s.ileli

Üye

yani o virüs bi şekilde pc den bulaşmıştir neyse yüklemek isteyen yüklesin virüs programı değişen birşey olmayack

Yanlis anlaşılmasın ama ben assemblyciyim 5 yildir programlar ve kodlar uzerinde calisiyorum ve o virusu gorene kadar telefonumu pc hic baglamamistim o olaydan sonra tele rom attim tabi pc uzerinden ve root la kebdi guvenlik onlemimi kendim aliyorum. O virusun temelide google playden inen android manager isimli imzasiz ama imzaki gibo gorunen program . Bilgilendiriyim dedim . Arjadaslar her ihtimale karsi telefonlarinizda mobil odemeleri kapali tutun

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın

s.ileli

Üye

Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın

Haklısın Symbian işletim sistemi oldugunu gormedim n73 kullanıyordum s3ten once ona hic virus bulasmamisti yapmadigim sey kalmadi s60 v3 sorunsuzdu .

Eğer telefonunuzun yapısı hack li değilse standard yollardan virüs bulaşmasının imkanı yoktur.(Symbian virüslerinden bahsediyorum bilgisayardan bulaşan virüsler değil zaten bilgisayar virüsleri zarar vermez) Başka uygulamanın içinde gömülü olarak bulaşır aynı norton hack gibi ancak onlarda ovi store da yer almaz ve şuana kadar benim bilgilerime göre bunu yapan çıkmadı.

Konu Sahibi
ovi store da normal bir program bile yer almıyor zaten

Anil-D

Üye
yok var ücretli bölümüne girerseniz görürsünüz

Anil-D

Üye
tuzlu muzlu bişey olmaz

Konu Sahibi
oruç bozulmaz demi uygulama tuzundan ?

Symbian bir cihaza antivirüs yükten başka bişiy değil bence.

Tepkiler: noss_bar

Anil-D

Üye
bilmem bozulur heralde

Konu Sahibi
neyse o zaman ezandan sonra yükleyeyim tuzlu uygulamaları

Anil-D

Üye
netquin pro cok guzel