İhtiyar007
Üye
-
Konu Sahibi
-
demekki neymis telefona hala virus girebiliyormus
telefona girmemiş hafıza kartına girmiş pc den ve onu hiç bi telefon virüs programı temizleyemiyor
yani o virüs bi şekilde pc den bulaşmıştir neyse yüklemek isteyen yüklesin virüs programı değişen birşey olmayackBenim telde hafiza karti uok direk tele bulaşmış
yani o virüs bi şekilde pc den bulaşmıştir neyse yüklemek isteyen yüklesin virüs programı değişen birşey olmayack
Yanlis anlaşılmasın ama ben assemblyciyim 5 yildir programlar ve kodlar uzerinde calisiyorum ve o virusu gorene kadar telefonumu pc hic baglamamistim o olaydan sonra tele rom attim tabi pc uzerinden ve root la kebdi guvenlik onlemimi kendim aliyorum. O virusun temelide google playden inen android manager isimli imzasiz ama imzaki gibo gorunen program . Bilgilendiriyim dedim . Arjadaslar her ihtimale karsi telefonlarinizda mobil odemeleri kapali tutun
Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın
Bilmem Farkında Mısın Ama Şuan Symbian Kategorisindesin Ve Yazında ANdroidden Bahsediyorsun
Bu Yüzden De Önce Symbian İçin Yazılmış Yazıları Bir Araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?