spy hunter programını kullanıyorum katılan var mi antivirüse gerek yokmu gerçektenanti virüse gerek yok akıllı olmak yeter . sizin isteğiniz dışında bulaşanlar içinde zaten anti spyware kurup arada bir taratın tertemiz olur
spy hunter programını kullanıyorum katılan var mi antivirüse gerek yokmu gerçekten
önerdiğiniz bir firewall varmı spyhunter fazla kasıyor pcAntivirüse gerek var mı yokmu tartışılır bilgisayarın ne amaçla kullanıldığına bağlı. Ancak firewall kesinlikle şart. Önemli olan veri giriş çıkışı
usta avast hiç işe yaramıyor bitdefender kur istersen.ama ***** dosyalarını felan virüs olarak görüyor geri yüklemelisinavast kurdum ben. norton 360 kuracaktım cracki uzundu baya esgeçtim
hmm pcyi yormucak ama herseyi bulacak bisi lazim dedigin şey iyimiusta avast hiç işe yaramıyor bitdefender kur istersen.ama cra ck dosyalarını felan virüs olarak görüyor geri yüklemelisin
kaç mb Program?Pc yi yorma konusunda kararsızım ama virüs bulma konusunda avast ile karşılaştırma bile yapılamayacak kadar iyi bence yanlız tek kötü yönü var dediğim gibi cra ck programlarını virüs olarak algılıyor onları karantinaya çekince geri çıkarırsın.flaş takarken de aynı şeyi yapacaksın.ha başka yolu varsa bilen yazsın ben böyle idare ediyorum şimdilik
önerdiğiniz bir firewall varmı spyhunter fazla kasıyor pc