En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232
Puck

Puck

Üye
anti virüse gerek yok akıllı olmak yeter . sizin isteğiniz dışında bulaşanlar içinde zaten anti spyware kurup arada bir taratın tertemiz olur

canko13

canko13

Üye
Bit defender 2013 cok iyi tavsiye..

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
beyler banada güzel bi antivirüs yada ne biliyim pc şişmesin gereksiz kalıntı dosyalar varsa onlarıda hallediversin gibisinden bir program lazım e önerirsiniz acil

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
anti virüse gerek yok akıllı olmak yeter . sizin isteğiniz dışında bulaşanlar içinde zaten anti spyware kurup arada bir taratın tertemiz olur
spy hunter programını kullanıyorum katılan var mi antivirüse gerek yokmu gerçekten

Dereck

Dereck

Üye
spy hunter programını kullanıyorum katılan var mi antivirüse gerek yokmu gerçekten

Antivirüse gerek var mı yokmu tartışılır bilgisayarın ne amaçla kullanıldığına bağlı. Ancak firewall kesinlikle şart. Önemli olan veri giriş çıkışı

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Antivirüse gerek var mı yokmu tartışılır bilgisayarın ne amaçla kullanıldığına bağlı. Ancak firewall kesinlikle şart. Önemli olan veri giriş çıkışı
önerdiğiniz bir firewall varmı spyhunter fazla kasıyor pc

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
avast kurdum ben. norton 360 kuracaktım cracki uzundu baya esgeçtim

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
avast kurdum ben. norton 360 kuracaktım cracki uzundu baya esgeçtim
usta avast hiç işe yaramıyor bitdefender kur istersen.ama ***** dosyalarını felan virüs olarak görüyor geri yüklemelisin

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
usta avast hiç işe yaramıyor bitdefender kur istersen.ama cra ck dosyalarını felan virüs olarak görüyor geri yüklemelisin
hmm pcyi yormucak ama herseyi bulacak bisi lazim dedigin şey iyimi

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Pc yi yorma konusunda kararsızım ama virüs bulma konusunda avast ile karşılaştırma bile yapılamayacak kadar iyi bence yanlız tek kötü yönü var dediğim gibi ***** programlarını virüs olarak algılıyor onları karantinaya çekince geri çıkarırsın.flaş takarken de aynı şeyi yapacaksın.ha başka yolu varsa bilen yazsın ben böyle idare ediyorum şimdilik

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
Pc yi yorma konusunda kararsızım ama virüs bulma konusunda avast ile karşılaştırma bile yapılamayacak kadar iyi bence yanlız tek kötü yönü var dediğim gibi cra ck programlarını virüs olarak algılıyor onları karantinaya çekince geri çıkarırsın.flaş takarken de aynı şeyi yapacaksın.ha başka yolu varsa bilen yazsın ben böyle idare ediyorum şimdilik
kaç mb Program?

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
400 küsür mb ben bütün sürümleri aynı anda indirdim 2 gb hepsi 32&64 bit şu an antivirüs plus kullanıyorum ama internet securitye geçmeyi düşünüyorum arasındaki farkı bilmiyorum daha biraz araştırmam lazım :)

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
Bitdefender internet security 2015 deneyeceğim bugün.

AIS

AIS

Üye
Bitdefender total security 2015

WarLox

WarLox

Üye
En iyi antivirüs programı Avira'dır.Avira System Volume içinde dolaşabilen tek antivirüs programıdır

technogamer2345

Üye
Kaspersky antivirus.haricinde 360 total security

Alihansd

Alihansd

Üye
Baidu kullanıyorum çalıştığım yerdeki bütün esnafada onu kuruyorum bir şikayet yok, program pro isteyene upload layıp atabilirim

Jan

Jan

Üye
Ücretsiz mi ?

Karavelaa

Üye
En iyi antivirüs PC yi kullanandır vesselam.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Jan
Takipçi Satın Al

Üst Alt