En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232
PRHACKX

PRHACKX

Üye
AVG Antivirüs 8.5 ve üzeri çok güçlü testlerden geçmiş başarılı bir antivirüstür. Deneyin aradaki farkı görün.
Uzman Tavsiyesi

byl82

Kapalı Hesap
tabiki kaspersky internet security

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
norton 360 v3 çok harika...

tnykrd

Üye
bende eset nod 32 kullanıyorum.internetiniz varsa tavsiye ederim

qirL1903

qirL1903

Üye
bide onu deneyelim bakalım :)

PEKOK

Üye
size nod32 eset smart security öneririm çok etkili ve bilgisayarı kasmayan bir yazılım sistemi

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Avira antivir en iyi bence bilgisayarı sen oyun oynarken arıyor virüsü bulup siliyor uyarı da veriyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konuya anket eklenmiştir...

byn_meLancoLi

Üye
herkes yorum yapmış ben yapmadan duramadım.aklınıza gelebilecek birçok antivirüs programını denedim
*avast(ücretsiz):avastı denedim,çok yavaş tarıyor ama ilk yükleniğinde kendi kendine yaptığı taramada birçok virüs buluyor.sonradan işe yaramıyor.
*deepfreeze(ücretsiz):deepfreeze i yükleyecekseniz pek fazla program resim dosya falan kaydetmeyen bir insan olmalısınız.çünkü deepfreeze aktifken yüklediğiniz dosya bilgisayarın açılıp kapanmasından sonra program silinir.dosya yüklemek içinse deepfreeze in pasif olması gerekir (ki bu hiçbir işinize yaramaz ve virüsü bilgisayarınıza davet etmiş olursunuz:)
*norton(ücretsiz):norton hakkındaki düşüncem sanırım birçok programdan daha iyi olduğudur.çünkü virüsü hemen pc nize girmeye çalışıyorsa norton buluyorve siliyor .tavsiyemdir.
*nod32(ücretsiz):nod32 nin bir faydasını görmedim gerçekten.çünkü nod32 yüklüyken avast ile tarama yaptım ve 20 ye yakın virüs buldum.karar sizin.
*avira(ücretsiz):avira yı çalıştırmayı beceremedim.ama yükledim. bu program hakkında yorum yok.
*kaspersky(ücretsiz):kesinlikle pc nizin ram i düşükse yük-le-me-yin!tek yapacağı şey pc nizi kasmak olur
artık umudumu yeni çıkacak bir antivirüs programına bağladım :evet: bulan olursa haber versin :oke:
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım umarım etkili olmuştur :) eğer bilgisayarda en iyiye yakın koruma istiyorsanız bir bilgisayarcıya danışın ve onun önereceği 3-4 programı yükleyin çünkü tek program asla koruma sağlamazzz...
kolay gelsin

draw1907

draw1907

Üye
avast ı bilgisayara yüklemeyin arkadaşlar onu kaldırmak için ayrı bir exe indirmen gerekiyor:)

en iyisi bence panda ama onun içinde çok iyi bilgisayar lazım adamlar iyi bilgisayara göre yapmışlar sanırsam.

hepsini kullandım panda dan daha iyisini göremedim ama yinede en iyisi arada bir format atmak. sonuçta virüsleride virüs programı satanlar yapıyor. :)

61semih

61semih

Üye
alayı fason ya hcbırı sıstemı yavaslatmaktan baska birise yaramıyor sureklı antı virus sirketleri virus yayıyor ve sonra cozumunu blduk dıyorlar sırf bu yuzden antı virus kullanmıyorum parasız bile olsa

2gssss9

Üye
bulguard derim bende

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hiçbir virüs programı işletim sistemine bulamış virüsü silemiyor ama bende kaspersky orjinal sürekli güncelenen halini tavsiye ederim en iyisi o bence

mardok

mardok

Üye
eset nod32 kesinlikle çok güvenirim

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Mcafee

Revengeful

Emekli Yönetici
ben hep eset nod 32 kullanırım

anon55

anon55

Üye
Anti virüs Programınızı Test Edin Buradan Anlarsnız en iyisi hangisi :oke:

X5O
!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Bu kodu not defterine kopyalayıp yapıştırın sonrada kaydedin ve tarattırın eğer anti virüs programınız uyarı verirse sağlam bi virüs programıdır eğer uyarı vermezse virüs programınızı değiştirin

avast Antivirüs Virüsü Buldu Bence Avast :oke:

anon55

anon55

Üye
arkadaslar sizce en iyi antivirus programı hangisi ben panda ve kaspersky kullandım pek begenmedim virus buldugunda onu tamamen silebilecek bi antivirus prog. var mı?

Avast 5 internet security i dene eğer silemezse bile sistem açılırken sile basıp temizleye bilir veya gerçek zamanlı taramayı programlayıp bilgisayarı yeniden başlatın açılışta taramaya başlar bu özellik çok güzel virüsler açık olmadan başka biyerlere dağılmadan temizler

Lütfen deneyip ondan sonra yorum yapın :oke:
Saygılar...

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Microsoft Security Essensial süperr hemide ücretsiz...

GS3

Üye
Avira derim ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt