en iyi androıd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aytekinblack

aytekinblack

Üye
    Konu Sahibi
en iyi androıd
arkadaslar 500 ila 750 tl arası bi androıd telefon almayı dusunuyorum ama hangisini alacagımı bilemiyorum genelde samsung ve htc arasında kararsız kaldım ne alsam acaba bi yardım edebilirmisiniz lütfen ... bide samsung wonder nasıl bi telefon acaba işime yararmı ... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

cukuleaks

Üye
Wonderdan bi cacık olmaz. İkinci el galaxy s2 al veya 0 neo v.

• Beğen
Tepkiler: cortex47
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
neo v :ok2:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
htc one x al5.el falan :D

samikayaa

samikayaa

Üye
xperia u

furkey

Üye
şarj süresi rahatsız etmez diyorsan htc sensation öneririm.

SilentOne

SilentOne

Üye
wonderda guzel aslinda neden kotuluyonuz ki

aytekinblack

aytekinblack

Üye
    Konu Sahibi
ben bir kac telefonla karsılastırdım galaxy w üstün geldi ama görüşlerinize acığım daha iyi bişey varsa yardımcı olursanız sevinirim

cukuleaks

Üye
Bazı telefonlar harika gibi gozukuyor ama bi cacık olmadığı derin araştırmalardan sonra çıkıyor. Kardesim s2 yi almadaj once cok arastirdi sensations alacakti. Onunda ozelliklrri guzel ama eline alip kullandiktan sonra hersey degisiyor. Suan s2 aldi ve bence en guzel telefonu aldı...
(S2 bana gore s3 e ragmen hala en guzel telefon cunku boyutu tam ele uygun ve s3 gercekten elden cok kayıyor+s2 ram:834, s3ram:734. Ekran kartları zaten aynı sayılır s2 yi oc yapınca aynı oluyor. )
Simdi neden wonder kotu diyorsan. Gittim kullandım ve agladim. 0 i kullandim bide 1 ay kullanilmis kullandim. 0 da sorun yoktu (ufak tefek kasmalar disinda). Sonra 1 ay kullanilmis olani istedim dukkandak abiden. Kendisine almis wonder. Aldim baktim aglayarak dukkandan kaçtım. Neden diye sorarsaniz:adam 1-2 program 1-2 oyun indirmis ve bu yuzden menu + ana ekran manyak gibi kasıyor(bunu kullanan abi soyledi ve zaten neden yavasladığı bell oluyor) muzik calara giris hizi klavye hizi vasat ve kullanilabilirlik kotu. Telefon uygulama yukleyince yavaslior. Bana deneme telefonu gibi geldi. Haaaaaa birde 1.4 ghz diyip alicinin gozunu boyuyolar. 1.4ghz kendinin degil 1.4ghz oc. Yani 1ghz iken 1.4 e cekilmis (overrclock)
Modern combat 3 e girdim taabikide kasior. Zaten ekran kucuk oynanmaz.
En kotusu angry birdsede kasti ve abiye donup baktim "biraz oyun prog yukleyince telefon kasiyor aldigima bin pismanim" dedi. Ben derimki neo v al . Veya yurtdisindan tanidigin varsa s3 al(amerikada s3 700 tl)
Bukadar :)

cortex47

cortex47

Üye
ikinci el s2. htc telefonların ekran kaliteleri çok düşük. samsung panelleri kendini belli ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt