En iyi Android Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1907.Cengiz

1907.Cengiz

Üye
    Konu Sahibi
En iyi Android Telefon ?
Arkadaşlar 700 TL ye kadar En iyi Androin telefon hangisi bilgisi olan var mı ? :bye2:

hasanistan

hasanistan

Üye
motorola atrix
xperia u(jb yakında)
xperia sola
turkcell maxipro5
htc desire x
şimdilik bunlardan biri en mantıklısı :)

avcitalip

avcitalip

Üye

sana önerebileceğim tek ama tek cihaz bu fiyata daha iyisini sakın bekleme :evet:

- - - Eklendi - - -

70 TL daha fazla verirsin sanırım ? :hmmm

1907.Cengiz

1907.Cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Sıkınıtı çıkarmayacak telefon gerekirse 1 GB Ram Olsun yeter ?

1907.Cengiz

1907.Cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Motorola atrix aldım güzeldi Hepsiburada dan 5. gün telefon kapayı yedi kullanılmış gelmiş iade ettim .

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
700 tl ye 0 android alıcaksan hiç bulaşma 2.el olarak 1gb ramli s3 mini düşünebilirsin

1907.Cengiz

1907.Cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Htc One V nasıl arkadaşlar ?

1907.Cengiz

1907.Cengiz

Üye
    Konu Sahibi
3mremr3

3mremr3

Üye
Ace 2 var güncellemede gelecek. Gayet güzel çift çekirdekli.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

sen gittigidiyor'dan sıfır s3 mini al :oke:

- - - Eklendi - - -

neden 2.el sıfırı 770 TL iken ? WTF?

Önerdiğin ürün ithalatçı firma garantili.
Yani samsung yetkili servisleri bu ürünü garanti kapsamında tamir etmez.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
neden 2.el sıfırı 770 TL iken ? WTF?

Telefonda bi arıza oldugunu zaman bi 770 lira daha verme diye öyle dedim garantisiz cihaz onlar

avcitalip

avcitalip

Üye
:dry: 2. Alternatif olarak ne önenirsin ?

2.el temiz s2

- - - Eklendi - - -

Önerdiğin ürün ithalatçı firma garantili.
Yani samsung yetkili servisleri bu ürünü garanti kapsamında tamir etmez.

ben kendi kendine bozulan samsung cihazı görmedim şu galaxy serisinde :evet: s3 mini'lerde de sorun olmaz,bence sıfır almak çok çok daha iyi olur sonuçta ne olduğunu bilirsin :oke:

- - - Eklendi - - -

Telefonda bi arıza oldugunu zaman bi 770 lira daha verme diye öyle dedim garantisiz cihaz onlar

garantili ya ama garantileri dandik,yapacak birşey yok dediğim gibi

bak A-101'den 375 TL'ye ilk çıktığında Samsung S-5620 Monte almıştım ve hiçbir sorun çıkmamıştı :evet:
Gold'dan 2 kere galaxy s2 aldık bu cihazlarda da hiçbir sorun çıkmadı
hepsiburadadan bir adet s2 aldık bunlardada hiçbir sorun çıkmadı
Arabistan'daki Jarir Bookstore'dan bir adet s3 ve bir adet s2 aldık bunlardada hiçbir sorun çıkmadı
Almanya'dan kendi s3'ümü getirttim bir tanıdık vasıtasıyla ve bu cihazda da hiçbir sorun çıkmadı sadece ben yere düşürdüm ve ekranı kırıldı :oke: zaten bu kullanıcı hatasıdır garanti karşılamaz!!!

neticede sanırım samsung cihazlarını fabrikada test ederek gönderiyor çünkü bu cihazların hiçbiri bir kere bile servis yüzü görmedi benim s3 hariç,benim s3'te ekranı değiştirilmek üzere gitti :evet:

git sen s3 mini al sıfır gittigidiyor'dan ve düzgün kullan hiçbirşey olmaz inşallah :evet:

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

2.el temiz s2

- - - Eklendi - - -

ben kendi kendine bozulan samsung cihazı görmedim şu galaxy serisinde :evet: s3 mini'lerde de sorun olmaz,bence sıfır almak çok çok daha iyi olur sonuçta ne olduğunu bilirsin :oke:

Satılan 100 milyon galaxy serisi cihazın kaç tanesini görmüş olabilirsin ki ?

Buradaki durum telefonun bozulup bozulmaması değil insanları doğru bilgilendirmek.İthalatçı firma garantili cihazı arkadaş bilmeyebilir.İleride telefonu bozulduğunda onu mağdur edecek önerilerde bulunmamak hiç değilse durumun bu olduğunu ona belirtmek gerekir.

Benim amacım sadece bilgilendirme.

avcitalip

avcitalip

Üye
Satılan 100 milyon galaxy serisi cihazın kaç tanesini görmüş olabilirsin ki ?

Buradaki durum telefonun bozulup bozulmaması değil insanları doğru bilgilendirmek.İthalatçı firma garantili cihazı arkadaş bilmeyebilir.İleride telefonu bozulduğunda onu mağdur edecek önerilerde bulunmamak hiç değilse durumun bu olduğunu ona belirtmek gerekir.

Benim amacım sadece bilgilendirme.

benimde amacım bilgilendirme,arkadaşın bütçesi sınırlıymış max 700 TL diyor adam hadi buna ne önerirsin ? ace 2 çok mu iyi bir cihaz ?

tamam sende haklısın adam gibi bir ithalatçıdan alması daha doğru olur ama bence 2.el alacağı bir cihazdansa bu şekilde sıfır alması daha iyi olur çünkü cihazını bilir hani :evet:

2.el aldığı adam kim bilir telefona neler yaptı neler :evet: nereden biliyorsun suya düşmediğini ?

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

benimde amacım bilgilendirme,arkadaşın bütçesi sınırlıymış max 700 TL diyor adam hadi buna ne önerirsin ? ace 2 çok mu iyi bir cihaz ?

tamam sende haklısın adam gibi bir ithalatçıdan alması daha doğru olur ama bence 2.el alacağı bir cihazdansa bu şekilde sıfır alması daha iyi olur çünkü cihazını bilir hani :evet:

2.el aldığı adam kim bilir telefona neler yaptı neler :evet: nereden biliyorsun suya düşmediğini ?

Sen beni anlamıyorsun.

İkinci el alsın diye bir iddaam yok 0 alsın kimseye ikinci el önermem.
Ancak 700 TL ye telefon arayan muhtemelen öğrenci yada kısıtlı gelirli bir arkadaşa garantisiz telefonda önermem.

Sen gittigidiyor da 770 git al diyorsun. Diyormusun ki bak kardeşim sen bu telefonu alırsın oldu da bir problem oldu telefon bozuldu eline aldın gittin faturayı samsung bayisi buna bakmaz kalırsın ortada diye ?

Dersin ki 770 e s3 mini 0 var ancak bu resmi distiribütör garantili değil.Bozulursa muhatabın satın aldığın kişi olur.

Gider vatanbilgisayardan alırsan 150 lira fazla verirsin ama 2 yıl resmi garantin olur dersen bu adam ona göre seçimini yapar istiyorsa riskini alır gider gittigidiyordan satın alır.

Yanlış bilgilendirip ileride insanların ahını almamak gerekir.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
İllaki sorun cıkacak diye bişey yok ki sonucta elektronik alet bu olmaz olmaz olacagı tutar 1 alırsın bişey olmaz 2 alırsın bişy olmaz 3 alırsın bişey olmaz 4 alırsın sorunlu sonra dersin keşke almasaydım yoksa beni ilgilendiren bişi yok ortada :D en mantıklısı resmi garantili almak 100 lira daha fazla verip ben sadece fikirlerimi söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt