hmgurbuz2 Üye SilentOne' Alıntı: su sensi bir turlu ben sewmedim be bide ne o ole 400mb ram yiyen arayuzu ben Genişletmek için tıkla ... Ne kullanıyorsun kardeşim ?
SilentOne' Alıntı: su sensi bir turlu ben sewmedim be bide ne o ole 400mb ram yiyen arayuzu ben Genişletmek için tıkla ... Ne kullanıyorsun kardeşim ?
system32dll Üye SENSE 4 VE DİĞER VERSİYONLARI PEK İYİ DEĞİL. ÇÜNKÜ ÇOK RAM YİYORLAR BİKERE SENSEYİ ELE. TouchWiz'e gelince o çok hızlı bir arayüzdür. Ama Senin zevklerine kalmış xperia nın arayüzüde güzel mesela
SENSE 4 VE DİĞER VERSİYONLARI PEK İYİ DEĞİL. ÇÜNKÜ ÇOK RAM YİYORLAR BİKERE SENSEYİ ELE. TouchWiz'e gelince o çok hızlı bir arayüzdür. Ama Senin zevklerine kalmış xperia nın arayüzüde güzel mesela
Mobilator Emekli Yönetici Önceden tw kullanıyordum çizgi film gibiydi galaxy s'te Sense güzel geldi baya. Ama ram kullanımı daha fazla.
Önceden tw kullanıyordum çizgi film gibiydi galaxy s'te Sense güzel geldi baya. Ama ram kullanımı daha fazla.
newguard Üye hmgurbuz2' Alıntı: Ne kullanıyorsun kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... silent ın yerine cevaplıyorum kızmaz umarım touchwiz kullanıyor
hmgurbuz2' Alıntı: Ne kullanıyorsun kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... silent ın yerine cevaplıyorum kızmaz umarım touchwiz kullanıyor
SilentOne Üye hmgurbuz2' Alıntı: Ne kullanıyorsun kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... touchwiz sgs3 - - - Eklendi - - - newguard' Alıntı: silent ın yerine cevaplıyorum kızmaz umarım touchwiz kullanıyor Genişletmek için tıkla ... yok kızmadım :d
hmgurbuz2' Alıntı: Ne kullanıyorsun kardeşim ? Genişletmek için tıkla ... touchwiz sgs3 - - - Eklendi - - - newguard' Alıntı: silent ın yerine cevaplıyorum kızmaz umarım touchwiz kullanıyor Genişletmek için tıkla ... yok kızmadım :d
Jelly_Bean Üye Offical Jelly Bean arayüzü bence en iyisi.Bu arada Touchwiz'in neresini beğeniyorlar anlamış değilim.Sırf Touchwiz için Samsung telefon almıyacam.
Offical Jelly Bean arayüzü bence en iyisi.Bu arada Touchwiz'in neresini beğeniyorlar anlamış değilim.Sırf Touchwiz için Samsung telefon almıyacam.
PremiumWork Üye Sense arayüzü görsellikte 1 numara bence ama performans ve daha çok batarya için touchwiz 1 numara
-efşan Üye Apex Launcher Holo Launcher Nova Launcher Performans, geliştirilebilirlik ve özelleştirilebilirlik açısından bu üçü.
Apex Launcher Holo Launcher Nova Launcher Performans, geliştirilebilirlik ve özelleştirilebilirlik açısından bu üçü.