mehmettech
Üye
hayırYarışmacıların hepsi fotoğraf attimı ?
Alımlar bitti resimlerini geri çek düzenle ve sil.
yarışma var dedilerdeacaba bu bütün resimlerin arasındanmı seçilcek yoksa yarı final falan olcakmı ?
kardeş resmi koydum ama çıkmadı galiba ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu burdan bakabilirmisin lütfen
Konunun 24.0.4.14 22:35'te başlıyor olmasıson katilim saatinin 22.35 olmasinib ozel bir nedeni var mi acaba
Bekliyorum
Eyw cok saolun dedigim s4 miniyle cektim soyle bi makinemiz olsa keske@hasaneness
eline sağlık kardeşim.Bayağı iddialı olmuş.
huner makinede degil;huner insanin kendisindedir.ne insanlar var ellerinde kac bin liralik makine ama fotograftan anlamayan..Eyw cok saolun dedigim s4 miniyle cektim soyle bi makinemiz olsa keske
Sen yarışmacı değilsin resmini düzenle ve sil..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızN8 ile çekilmiştir.daha bi sürü var böyle
ben foto gonderenlerin isimleri yarışmacı listesine ekleniyor sanmıştım.sadece ismi listede olanların katılabilmesi saçma olmuş gibi biraz (benm fikrim).herkes katılabilseydi keşkeSen yarışmacı değilsin resmini düzenle ve sil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?