Tavsiye En iyi 4 Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bak @papakudioflu ne kullanıyor?

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

palpolisi

palpolisi

Üye
onun yaşı baya ilerde yaşına göre normal bişey alo desin yeter. Diyene bak sen niye Android kulaniyorsun Üstelik 2 cihaz. Ya kardeşim siz ne alırsanız alın ama diğer insanları yanıltmayın sizin yaşınız genç daha siz oyuncak arabalarla oynarken ben 3310 la oynuyordum 14 senedir nokia kulaniyorum nokia yı öğretmeyin bana

Invoke

Invoke

Üye
Komiksin valla. Ben android kullanıyorum diye wp dandik mi olmuş oluyor? Bana uygun olan android olduğu için android kullanıyorum.
Biz hiçbir şey bilmiyoruz, burada insanları yanıltıyoruz. Vay be.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, GuiTaRisT111 ve Türe
palpolisi

palpolisi

Üye
konuyu saptırma ben En iyi işletim sistemi Android diyorum telefoncu bile 2.el wp satılmıyor diye kendim kulaniyorum diyor wp hiçbir şeyi yok yok işte neyine üsteleyip duruyorsunuz herşey Android ve ios a çıkıyor yalan mı liwe walpaper bile yok ya sıradan bişey ama yok işte onca para verecen ama bütün güzel şeylerden mahrum kalacan menü sü bile 5 para etmez lancuher varmı wp de yok ya anlayın artık sadece oyundan ibaret oyun kolu bile takılmıyornokia da artık Android li cihaz çıkartıyor o da biliyor artık Android in sattığını finlandia da bile satmıyor o cihaz 5 te 1 mi ne satıyormuş kendi vataninda düşün artık

smh60

smh60

Üye
Android mi daha iyi ? Şahsen İos u tercih ederim küçük ekran olmasa zaten iphone alırdım ve bu durum kişiden kişiye degişebilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onun yaşı baya ilerde yaşına göre normal bişey alo desin yeter. Diyene bak sen niye Android kulaniyorsun Üstelik 2 cihaz. Ya kardeşim siz ne alırsanız alın ama diğer insanları yanıltmayın sizin yaşınız genç daha siz oyuncak arabalarla oynarken ben 3310 la oynuyordum 14 senedir nokia kulaniyorum nokia yı öğretmeyin bana
:cool sen bana yaşlı mı diyorsun

şaka bir yana telefon kullanmak zevk ve ihtiyaç meselesidir. Herkes kişisel tercihlerine göre telefon tercihi yapmalı.

Ben Lumia kullanırım diğeri galaxy bir başkası One. Buna saygı duymak ve kişilere deneyimleri aktarmak doğru olan yoldur. Artı ve eksileri karşılaştırmak için ise karşılaştırılacak cihazlar ve sistemlere iyi derecede hakim olmak gerekir.

konu ikili ve karşılıklı tartışmalar olmadan devam ederse seviniriz:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve palpolisi
PriZm

PriZm

Üye
Saçma sapan bir düşünce yapınız yüzünden konuda tartışma çıkmak üzere.

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
3310
6600
n95
iphone 1

• Beğen
Tepkiler: palpolisi
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ya bırak ALLAH ını seversen o yok bu yok nesine 1000 tl verecen o zaman ben seni anlıyorum ama kendine Bir tablet al Biraz kurcala belki anlarsın Benim demek istediğimi bak bu sitedeki Adminler e modaretör lere ne kullanıyorlar

Kardeşim sanki diğer işletim sistemleri kusursuzmuş gibi konuşuyorsun. Ayrıca tabletim de ve WP8'li telefonumun yerini tutmuyor inan ki. Adminlere moderatörlere bakarak mı telefon alacağız? İlla öyle diyorsan @papakudioflu ne kullanıyormuş bak bakayım.

Yaşa göre mi telefon alınıyor? Eğer öyleyse android de almasın o zaman? Sonuçta sadece alo demeyecek mi? Yaşla olmuyor o işler bak kaç yaşına gelmişsin şurda telefonlarla ilgili bir soru sorsam cevap veremezsin ya da Google'dan bakarsın.
konuyu saptırma ben En iyi işletim sistemi Android diyorum telefoncu bile 2.el wp satılmıyor diye kendim kulaniyorum diyor wp hiçbir şeyi yok yok işte neyine üsteleyip duruyorsunuz herşey Android ve ios a çıkıyor yalan mı liwe walpaper bile yok ya sıradan bişey ama yok işte onca para verecen ama bütün güzel şeylerden mahrum kalacan menü sü bile 5 para etmez lancuher varmı wp de yok ya anlayın artık sadece oyundan ibaret oyun kolu bile takılmıyornokia da artık Android li cihaz çıkartıyor o da biliyor artık Android in sattığını finlandia da bile satmıyor o cihaz 5 te 1 mi ne satıyormuş kendi vataninda düşün artık

Maaş bağladılar galiba Android'i savunman için. Fazla sesimi çıkarmak istemiyorum konu yeterince dağıldı. Ama şunu bil ki yazdığın her şeye mantıklı bir cevap verebilirim.

Ayrıca Nokia insanları kendine ve Windows Phone'a çekmek için o Androidli cihazları çıkardı. Arayüzünden anlaşılıyor. Zaten o cihazlarda "android" ibaresi geçmiyor bile. İşletim sistemi kısmında bile "Nokia X platform 1.0" yazıyor.Daha da cevap vermiyorum kimseye. Konu izlemesini durduruyorum. Son olarak listem şöyle:

1-Sony Xperia Z2
2-HTC One (yeni nesil)
3-LG Nexus 5
4-Nokia Lumia 1520

sacid589

sacid589

Üye
Dune kadar batan nokia telefon yapmayi nerden ogrenmis olum

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Şimdi telefonları öyle pata küte sıralayamıyoruz burada işletim sistemini mi baz alacağız donanımı mı yoksa stabile olmayı mı :)

Benim düşüncem az donanımla çok iş yapan Iphone 5S birinci sırada.
İkinci sırada ise Android ile aynı donanıma sahip telefonalarla kıyaslandıgında üstün gelen Nokia Lumia 1520.
Üç ise Tabi ki de Sony den Xperia Z2
Dörde ise çok telefon gelebilir. LG G2-Samsung Galaxy S4(4 çekirdek versiyonu) -Nexus 5- Note 3-LG Flex: Bence Lg g2 batarya-ekran-donanım memnuniyetinden dolayı 1 adım önde :)
Sıralamam:
1- Apple Iphone 5S;
2- Nokia Lumia 1520;
3- Sony Xperia Z2;
4- Lg G2;
5-Samsung Galaxy Note 3;
Sağlıcakla kalın iyi forumlar :oke:

sacid589

sacid589

Üye
Şimdi telefonları öyle pata küte sıralayamıyoruz burada işletim sistemini mi baz alacağız donanımı mı yoksa stabile olmayı mı :)

Benim düşüncem az donanımla çok iş yapan Iphone 5S birinci sırada.
İkinci sırada ise Android ile aynı donanıma sahip telefonalarla kıyaslandıgında üstün gelen Nokia Lumia 1520.
Üç ise Tabi ki de Sony den Xperia Z2
Dörde ise çok telefon gelebilir. LG G2-Samsung Galaxy S4(4 çekirdek versiyonu) -Nexus 5- Note 3-LG Flex: Bence Lg g2 batarya-ekran-donanım memnuniyetinden dolayı 1 adım önde :)
Sıralamam:
1- Apple Iphone 5S;
2- Nokia Lumia 1520;
3- Sony Xperia Z2;
4- Lg G2;
5-Samsung Galaxy Note 3;
Sağlıcakla kalın iyi forumlar :oke:
Yanlis
Yaz birinciye note 2 yi

smh60

smh60

Üye
Arkadaşlar kendi listenizi yazıp gidin konuyu kirletmeyin lütfen

• Beğen
Tepkiler: Invoke

şef_6363

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis

asrabi

asrabi

Üye
GM Elite NumberOne :)

palpolisi

palpolisi

Üye
:cool sen bana yaşlı mı diyorsun ne yaşlısı :D ben öyle bişey demedim

şaka bir yana telefon kullanmak zevk ve ihtiyaç meselesidir. Herkes kişisel tercihlerine göre telefon tercihi yapmalı.

Ben Lumia kullanırım diğeri galaxy bir başkası One. Buna saygı duymak ve kişilere deneyimleri aktarmak doğru olan yoldur. Artı ve eksileri karşılaştırmak için ise karşılaştırılacak cihazlar ve sistemlere iyi derecede hakim olmak gerekir.

:cool sen bana yaşlı mı diyorsun
yok estağfirullah ben Android in güzel Bir işletim sistemi olduğundan bahsetmek istedim konuyu nereye taşıdı bu genç delikanlılar

Al Işte alıntı yap diyorum mesajı ne hale sokuyor gel de küfür etme bıktım bu nokia dan şu teli 2 Ay bi kullansaniz ne demek isteğimi anlarsınıztabi tabi he he öyle öyle. Bak yazdığin telefon sıralamasını begendim işletim sistemi olarak Android telefon olarak iphone
Kardeşim sanki diğer işletim sistemleri kusursuzmuş gibi konuşuyorsun. Ayrıca tabletim de ve WP8'li telefonumun yerini tutmuyor inan ki. Adminlere moderatörlere bakarak mı telefon alacağız? İlla öyle diyorsan @papakudioflu ne kullanıyormuş bak bakayım.

Yaşa göre mi telefon alınıyor? Eğer öyleyse android de almasın o zaman? Sonuçta sadece alo demeyecek mi? Yaşla olmuyor o işler bak kaç yaşına gelmişsin şurda telefonlarla ilgili bir soru sorsam cevap veremezsin ya da Google'dan bakarsın.

Maaş bağladılar galiba Android'i savunman için. Fazla sesimi çıkarmak istemiyorum konu yeterince dağıldı. Ama şunu bil ki yazdığın her şeye mantıklı bir cevap verebilirim.

Ayrıca Nokia insanları kendine ve Windows Phone'a çekmek için o Androidli cihazları çıkardı. Arayüzünden anlaşılıyor. Zaten o cihazlarda "android" ibaresi geçmiyor bile. İşletim sistemi kısmında bile "Nokia X platform 1.0" yazıyor.Daha da cevap vermiyorum kimseye. Konu izlemesini durduruyorum. Son olarak listem şöyle:

1-Sony Xperia Z2
2-HTC One (yeni nesil)
3-LG Nexus 5
4-Nokia Lumia 1520

PriZm

PriZm

Üye
Şu saçma tartışmayı ne zaman bitireceksiniz merak ediyorum.Resmen yazılanları okurken oturduğum yerde haykırıyorum anca bu denli saçmalanabilir.

Arkadaş konuyu daha fazla dağıtmadan önce Yöneticiler konuyu kilitlerse iyi olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şu saçma tartışmayı ne zaman bitireceksiniz merak ediyorum.Resmen yazılanları okurken oturduğum yerde haykırıyorum anca bu denli saçmalanabilir.

Arkadaş konuyu daha fazla dağıtmadan önce Yöneticiler konuyu kilitlerse iyi olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben artık cevap vermeyeceğimi söylemiştim. Kendi kendine konuşuyor. Haykırmana sevindim. Umarım konu kilitlenir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Yanlis
Yaz birinciye note 2 yi
Bu benim kıyaslamam, ve öznel bir yargı yanlıs diyemezsin eger bir düşünceni belirteceksen. Note 2 şu şu nedenlerden dolayı şu şu telefondan daha iyiydir "bence" diyip kendi öznel yargını belirtebilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar lütfen forum içinde kullanacağımız ifadelere dikkat edelim. Ben konu sahibini mağdur etmek istemediğimden konuyu kilitlemiyorum.Kendisi objektif olarak bir karar versin. Ama sizler tartışmayı devam ettirirseniz konuyu kilitlemek zorunda kalacağım.Lütfen lisanımıza dikkat ederek görüşlerimizi sunalım.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt