En ilginç yeteneğiniz hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
En ilginç yeteneğiniz hangisi?
En ilginç insanları arıyoruz- yeteneklerinizi yazın bakalım ne kadar ilginçsiniz?

mesala ben:iki elimde telefon varken nette dolaşabilir konuşabilir mesaj yazıp yanımdaki teknolojiden anlamayan insana teknolojik bir şeyi açıklayabilirim. :) ya siz-

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben test çözerken 2 şık arasında kaldığımda 10 tanesinden 2 tanesi tutuyor ama 10 soruyu okumadan sallayınca 4 tane falan tutturabiliyorum yetenekmi bilmiyorum ama garip :D

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Kelebek bıçağını ellerimi kesmeden çok hızlı bi şekilde çevip sallayabilirim.
10 metreye kadar çok iyi bıcak fırlatırım tabi bu her bıçakla olmaz fırlatma bıçaklarıyla.
8 adet jiletli ninja yıldızı var ninja istediğim noktaya fırlatabilir.
Nanchaku çevirebilir ve kullanabiliyorum.Bu tip şeylerle çok ilgiliyim.
2 kişiyi yaşı farketmez! Bir anlık hareketle etkisiz hale getirebilirim soluğunu kesip yere yığarım!
Şimdilik bu kadar :) yazdıklarım doğrudur dalga geçme amaçlı yazılmamıştır.İyi forumlar.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Kelebek bıçağını ellerimi kesmeden çok hızlı bi şekilde çevip sallayabilirim.
10 metreye kadar çok iyi bıcak fırlatırım tabi bu her bıçakla olmaz fırlatma bıçaklarıyla.
8 adet jiletli ninja yıldızı var ninja istediğim noktaya fırlatabilir.
Nanchaku çevirebilir ve kullanabiliyorum.Bu tip şeylerle çok ilgiliyim.
2 kişiyi yaşı farketmez! Bir anlık hareketle etkisiz hale getirebilirim soluğunu kesip yere yığarım!
Şimdilik bu kadar :) yazdıklarım doğrudur dalga geçme amaçlı yazılmamıştır.İyi forumlar.

abi sen ne iş yapıyorsun ? :hmmm

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Henüz bi işim yok köpeğim var bi arkadaşın köpeğiyle çiftleştirip yavru köpek işi yapmayı düşünüyorum yada petshop falan açıcam dükkan:)

inşallah işin rast gider. Allah hayırlısını yapsın. Bıçak falan ilginç ben şiddet'e ve alkol'e karşıyım. Hayat Tevekkül edince güzel... Evet başka ilginç insan yok mu?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Henüz bi işim yok köpeğim var bi arkadaşın köpeğiyle çiftleştirip yavru köpek işi yapmayı düşünüyorum yada petshop falan açıcam dükkan:)
bizim arkadaş yapıyordu onu pitbulları var bi sürü güzel iş aslında rahat yavruykende çok tatlı oluyorlar zaten :)

quigleyarman

quigleyarman

Üye
inşallah işin rast gider. Allah hayırlısını yapsın. Bıçak falan ilginç ben şiddet'e ve alkol'e karşıyım. Hayat Tevekkül edince güzel... Evet başka ilginç insan yok mu?

Bende din ile ilgilenmiyorum:)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
aders tarif etmekte zorlansam da bir kez gittiğim yeri yıllar geçsede unutmam
evin içindeki bütün eşyların yerlerini bilrim çok nadiren eşya kaybederim alış veriş listesindeki alınması gerekenleri
en ucuza nerde hangi markette oldugunu söyleye bilirim İçinden çıkılmaz
karmaşık yorumları, tanımları formülleri yada ders konularını kenidimce kotlayıp basit hale
getirip kalıcı şekilde kolayca öğrenirim. Kitapların sayfa numarası ile içindekiler bölümünü ezberleyip
kitabın bütün konularına hakim olurum.
Kendi fikrimi başka kişilere, kendi düşüncesiymiş gibi ondan çıkmasını saglıyorum
oturmaya gitgim bir yerde işte çalışan kocası gelmek üzereyken yemek olarak
mantı yapmayasına kara vermesini saglarım. zamanın hızlıca gçip giderken mantı yapamaya vakit kalmaz
son bir ikna ile mantı mazemesi yogurt yufka mantı içne konulcak et ile çok sevdigim fırında ıspanıklı böyrek
yapılmış olur. Bir konuda olumsuz düşünceliri olan kişiye bir kaç olmusuz yönleri söylerim en sonunda söyleyecem
olumlu fikri kabul eder. Sundum olumsuz önergeler en sonunda vereceyim olumlu fikri kabul etemesini saglaması içindir.
Bu yetenegim ile önemli kararlar verilirken, benim de etkim oluyor.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
evde çok iyi tost yaparım tostlarım ünlüdür :D

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
su içiyorum öyle herkes içemez haa :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Fareyi bir tutuşum va görceniz.

Not: Canlı fare.

Revengeful

Emekli Yönetici
Brutal vokalin(metal müziklerde tercih edilir) yaninda çok ince bir sesle konuşabiliyorum. Yani hem çok kalın hem de çok ince yapabiliyorum sesimi. Arkadaslar seslendirmeci olsana falan diyorlar :D

Metin MF

Metin MF

Üye
Ceza'nın 4 dakikada söylediği Holocaust'u 1 dakika 39 saniyede hiç takılmadan söyleyebilmek.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yaşayabiliyorum :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim hanımı kızdırmak :)

Bu konuda oda beni kızdırmakta üzerimde staj yapyor. Gayet başarılı yani :kop2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5 tonluk arabayı kaldıramıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt