En Hızlının En Hızlısı 4.5G Yine Turkcell’den

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
En Hızlının En Hızlısı 4.5G Yine Turkcell’den
Dünyanın en hızlı mobil interneti 4.5G Türkiye'nin en yüksek hız ve kapasite kullanım hakkını alan Turkcell’le çok yakında Türkiye’nin hizmetinde! Turkcell 4.5G ile mobil internette ultra hız devrimi başlamak üzere. Birlikte, her gün daha iyiye...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Bu fiyatlarla istediği kadar iyi olsun tamam çekim gücü filan iyi ama çok aşırı derece^de pahalı bence tüm tarifeleri.

• Beğen
Tepkiler: safakk34, ghstr, snapdroid ve 1 kişi daha
Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Bu fiyatlarla istediği kadar iyi olsun tamam çekim gücü filan iyi ama çok aşırı derece^de pahalı bence tüm tarifeleri.
Abartma o kadar bence. Diğer operatöre göre 10 Tl fazla veriyorum. Ama Avea'da ki gibi müşteri temsilcisine çileyle ulaşmıyorum. Veya Vodafone ve Avea'da ki gibi müşteri hizmetlerini parayla aramıyorum. Her yöne dakikalarımdan gidiyor. Türkcell açık ara kalitede en önde..

• Beğen
Tepkiler: ghstr, kadir.ozel2 ve ByKatre
tayfn1907

tayfn1907

Üye
Benim bahsettiğim olay kalite veya müşteri temsilcisi gibi konular değil mevcut tarifelerin olması gerekenden pahalı olması ben şuan her yöne 300 kullanıyorum her ay 34 TL geliyor vodofone geçsem 1GB+500dk+1000sms'di sanırım 19TL ben şimdi kendi tarifemi değiştirmek istediğim zaman aldığım önerilerin en ucuzu yine 30TL'den başlıyor ne anladım ben bu işten üstelik ya internet yada sms'den vazgeçmem gerekiyor.
@Sir Ketmut

• Beğen
Tepkiler: cyborg78 ve NiTr[O]gEn
Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
Benim bahsettiğim olay kalite veya müşteri temsilcisi gibi konular değil mevcut tarifelerin olması gerekenden pahalı olması ben şuan her yöne 300 kullanıyorum her ay 34 TL geliyor vodofone geçsem 1GB+500dk+1000sms'di sanırım 19TL ben şimdi kendi tarifemi değiştirmek istediğim zaman aldığım önerilerin en ucuzu yine 30TL'den başlıyor ne anladım ben bu işten üstelik ya internet yada sms'den vazgeçmem gerekiyor.
@Sir Ketmut
Ben şuan 500 Dakika+1000 Sms+6 Gb'a 53 Tl veriyorum. Memnunum güzel oluyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Turkcell çekiyor gibi safsata kalmadı artık.
O paraları vermek zorunda değilsiniz.İyisi mi Vodafone'a geçin.
Çünkü çekme çekmeme kalite değil artık olay,olay milleti sömürmek.
Bimcell'de mesela internet ve genel tarifeler artsın ilk ben geçiş yapıcam.
Turkcell bu kafayla 4.5G yaşatmaz insanımıza avucumuzu yalamaya devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
Luck Star

Luck Star

Üye
en kazığın en kazığı 25mb internet aylık 10 lira yine turkcellden.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78, snapdroid ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4G paketim yok ne büyük eksiklik =((

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
ByKatre

ByKatre

Üye
Gelsin abi de ucuzlasın şu fiyatlar yaw. :) Evde SuperOnline, Laptopta VINN, telefonda Turkcell. Şehir merkezinde 0.24 Mbps hız aldığım AVEA'ya 20 TL veriyordum. Şimdi aynı yerde 7 Mbps aldığım Turkcell'e 23 veriyorum. Helal olsun. :)

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye

osicik

Üye
Deli olacam arkadaş yaa herkes turkcell şöyleydi böyleydi diyor yıllardır avea kullanıyorum 2 ay önce turkcelle geçtim ist kartalda avea ttnetle kapışıyordu turkcell epey düşük hızlarda sadece birkaç yerde daha iyi çektiğini farkettim dağbaşı piknik yeri gibi başka herşey kötü bende mi sorunvar hatta mı telde mi bilmiyorum tek merak ettiğim miting gibi haftasonu sahil gibi kalabalık yerlerde avea epey yavaşlıyordu aynı sorun turkcellde de olursa seneye tekrar avea ya dönerim...!!!

phasan

phasan

Üye
2016 mayıs ayında yenı teknolojılere gecılıyor arkadaslar

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
2016 mayıs ayında yenı teknolojılere gecılıyor arkadaslar
Önce (yani bildiğim kadarıyla) Türkcell sonra Vodafone sonra Avea geçiyor. Türkcell galiba Şubat'ta geçiyor.

phasan

phasan

Üye
her yerde mayıs dıye okudum da nezaman geceler emın degılım
burda en hızlı ınternet degıl bence tam verım alabılmek ınternet ten onemli

tayfn1907

tayfn1907

Üye
pahaliysa baska operatore gecersibn zorunan degil kardesim
Ben bilmiyordum bunu zaten çok teşşekkür ederim öneri için :D Bazen insanları anlamakta güçlük çekiyorum cevap verdiğiniz şeyleri önce bir düşünün ne manada yazılmış veya söylenmiş diye.

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
Ben bilmiyordum bunu zaten çok teşşekkür ederim öneri için :D Bazen insanları anlamakta güçlük çekiyorum cevap verdiğiniz şeyleri önce bir düşünün ne manada yazılmış veya söylenmiş diye.
sen söyledin ya düsunurum bir daha

savaronajointed

savaronajointed

Üye
en hızlı paketleri vodafone satın aldı 5 paket satın aldı ama en kalitelisi vodafonede,
en fazla parayıda veren o oldu ....
ayrıca ben vodafone kullanmıyorum yanlış anlaşılmasın saygılar..

seco_can_can

seco_can_can

Üye
çekim gücünün kararsız olması geçici bi durum arkadaşlar bildiğim bi kaç il var şuan kocaeli de ikamet ediyorum ve baz istasyonları yenileniyor ve hepsi bi araya toplanıyor geçen 1 istasyon vardu şuan 3 baz istasyonu kuruldu 3 gsm firmasıda mevcut az sabredin ozaman kimin kaliteli olduğu belli olucak

• Beğen
Tepkiler: phasan

Üst Alt