en hızlı internet

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
en hızlı internet
En hızlı internet hangisi telefon neo v. rom root var. Dolphin den hızlı varmı

jr_jamis

Üye
Ne yanu dolphin en hizlisimi ben crome
Kullaniom valla dolphin daa googleyi bilem bulamio

- - - Eklendi - - -

Sembana taryicu deil vodafone nin neti nasil hizlanir ony deyu vee bakem

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
hızlanmaz malesef ne ise o turkcell e gec hayatın renklensin fazla geçme gök kuşağına dönersin :-) neyse ben chrome yüklemem baska en hızlısı ney

sivasligazi

Üye
mozilla dil açısından iyi olmasa da;

az kasması ve doğal olarak telefon çok yavaş ısınıyor , bir çok eklentiyi desteklemesi(browser oyunlar oynatabiliyor../darkorbit,seafight,battlestargalactica online gibi...) , ramda minimum yer tutması.. kullanış açısından cok rahat hep çapraz hareket ettirmiyor.. yazı okurken sağa sola dümdüz çekmeni sağlıyor.. direk çapraz çekersen hareket ettirirsin her yöne bu özelliğini cok sevdim... internetten film ve video izlerken mutlaka mozillayı kullanıyorum..
pc versiyonu pc yi biraz kasıyor pek kullanmıyorum ama telde vazgeçilmezim..

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
mozilla dil açısından iyi olmasa da;

az kasması ve doğal olarak telefon çok yavaş ısınıyor , bir çok eklentiyi desteklemesi(browser oyunlar oynatabiliyor../darkorbit,seafight,battlestargalactica online gibi...) , ramda minimum yer tutması.. kullanış açısından cok rahat hep çapraz hareket ettirmiyor.. yazı okurken sağa sola dümdüz çekmeni sağlıyor.. direk çapraz çekersen hareket ettirirsin her yöne bu özelliğini cok sevdim... internetten film ve video izlerken mutlaka mozillayı kullanıyorum..
pc versiyonu pc yi biraz kasıyor pek kullanmıyorum ama telde vazgeçilmezim..
Ben mozillaya Google Play 'den baktım kullanıcı yorumlarına ama adamlar son güncellemeden sonra iyi değil diyorlar.

jr_jamis

Üye
hızlanmaz malesef ne ise o turkcell e gec hayatın renklensin fazla geçme gök kuşağına dönersin :-) neyse ben chrome yüklemem baska en hızlısı ney

Gardaş trkcll desınırsız net yok ki niden geçem hıı...

sivasligazi

Üye
Ben mozillaya Google Play 'den baktım kullanıcı yorumlarına ama adamlar son güncellemeden sonra iyi değil diyorlar.
ona bakarsan çoğu hiçbir tarayıcıyı beğenmiyor ama kullanıyorlar :)
en iyisi / hızlısı ne diye soruldu bende fikrimi söyledim ;)

ka_za

ka_za

Üye
Hızlıyı bilmem de en kullanışlı tarayıcı yandex

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Dolphin hizli degil dusuk donanimli cihazlar icin. Opera mini en hizlisi saniyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
stock android tarayıcısı veya chrome

• Beğen
Tepkiler: legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

Chrome nexus disinda cogu telefonda stabil calismiyor, sistem gereksinimi cok.
:d: İyi hoş da bare opera mini deme yahu. Opera mini leş gibi birşey. Yaptığı tek şey kalitei tamemmn düşürüp sadece 3gp gibi fotolu ve yazıları açıyor.Hotfileye gir bişe indir ordaki geri sayım bile çalışmıyor online değil yani . Stockk tarayıcı ile dolphini karşılaştırdım dolphin iyii gibi .

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
:d: İyi hoş da bare opera mini deme yahu. Opera mini leş gibi birşey. Yaptığı tek şey kalitei tamemmn düşürüp sadece 3gp gibi fotolu ve yazıları açıyor.Hotfileye gir bişe indir ordaki geri sayım bile çalışmıyor online değil yani . Stockk tarayıcı ile dolphini karşılaştırdım dolphin iyii gibi .

yandex opera mobileyi kest :D

Krofessional

Maxthon kesinlikle

AHKE

AHKE

Üye
puffinde hizlı bence

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Opera Mini tavsiye ederim. Arayüzü çok akıcı ve kullanımı en basit tarayıcı bence. UC Browser da iyidir. Diğerlerini kullandığımı söyleyemem.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
netin az gitmesi icin opera mini kullanıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt