En guzel sekilde pc nasil toplarım, öneriler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cl7 zannetmıyorum fark etmez bence... Cok ayrıntılı bır arastırma yapmadım bu konuda ama overclkcta fark edıyor onu bılıyorum..
2 sli 580 classified gercekten harıkalar yaratır 2 kart 600 watt cok rahat harcar
ya zaten 240gb ssd yı c dıskı yapıp sıstem kursa pc ucar zaten 240 gb da C ıcın yeterınce fazla

580 lighting 1ghz o/c stabıl calısabılıyormus. 2 sli olarak bf3 te 120 fps uzerı performansı var
evga ne kadar yapıyor onu bulamadım

Asus Mars II SLI yapsın direk

Ühüüüüü
4 bin tl ye 1 tane mars II yetmedı. Bıde sli yapıcak 8 bın sadece ekran kartı
ben 8 bıne 3 kasa toplarım...
mars II sli yapan varmıs ama baktım sımdı.
Cıft power kullanmıslar 2 tane 1000watt
şarteller atacak

Yuh be 3

Konu Sahibi
Şu anda ortalama ne kadara mal olur bu özelliklerdeki bir kasa?

Arkadasin Topladiqi Kasayi Sonunda Topladimm ..

Ben Brukselde Olmadiqim Icin Butun Parcalari Orda Almak Zorunda Kaldim Ve Bu Biraz Zaman Aldi ..

Dediqin Ekran Karti Burda 1500€ .! Babama Fiyati Soyleyince Turkiyede Ev Alalim Dedi Bana .. Ama Karneyi Gorunce Aldi ..

Adminim Bu PC Toplam 10.782 € Tuttu .. Her Parcanin 3'Er Yil Garantisi Var .. Saniye Tuttum .. Gta 4 'u PC'Ye 37 Saniyede Yukledi ..

Cok Tesekkurler Hepinize Konuya Cabuk Donemedim ..

hayırlı olsun kardesım...fıyat ucuk ama harbıden Burda 25 bın lıra para ev parası.....

Parcaları yazarsanız sevınırım..
Bı goz atalım bakalım

Konu Sahibi

hayırlı olsun kardesım...fıyat ucuk ama harbıden Burda 25 bın lıra para ev parası.....

Parcaları yazarsanız sevınırım..
Bı goz atalım bakalım

Belcikali Adam Bana Diyoki Napacaksin Bunla Uzayami Cikacaksin .? Kasanin Ucma Ozelliqi Var Mi Diyorumm .!

Neyseki Adama Topladi Diye 50 € Verdik .. Normalde 100 € Ya Topluyorr Belcikali Evlerde Cay Kahve Ikrami Yok .. Yane Vermezler ..

Ben Adama Gelenek Gorenek Diye Cay Verdm Yemek Yedik Beraber Adamin Cok Hosuna Gitmis 50 € Aldi

Suan PC Evde Aksam Yazarim Kardesm ..

Hersey Icin Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...