En Güzel Nick Yarışması 2009! [Oylama] Kazanan : DiaBLoS

En güzel nicke sahip olan üye hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    130
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar alt tarafı bi yarışma bırakın tadını çıkarın kırmayın birbirinizi...

Salihyet

Üye
Gün geçtikçe çok yanlış fikirlere kapılıyorum, bundan sonra sadece uyarı puanları ile iletişim kurmak istiyorum bakalım belki böyle sözümüzün değeri olur...

Gönülden tebrik ediyorum birinciyi şimdiden

Catty

Emekli Yönetici
Evet birinci şimdiden belli , kimseyi etkilemek istemeyiz , ama şimdiden tebrik ediyorum ..

bir yarışma için bu kadar çekişme hiç yakıştıramadım doğrusu.

Doğan

Üye
hayırlı olsun ali abi

DiaBLoS

Admin
Oy veren arkadaşlara teşekkür ediyorum sağolun varolun. Yarışma hakkında iyi olan kazansın.

arkadaşlar alınmayın ama herkes sewdiğine weriyor oyunu nicki güzel olana değil gerçi tüm yarışmalar böyle ama ben böyle olsun istemezdim herkes en mantıklı ve güzel nicke wermeliydi bence diablos ne demek bilmiyorum ama BaşıBozuk En mantıklısıydı ve elenmiş beni msn' ye eklemişti benden oy istemek için ama ben onun için oy wermedim zaten çokdan wermiştim oyumu o istemeden BaşıBozuk Yazık oldu sana çok çırpınmasaydın keşke

osurock

Üye
yarışmaya katılmıştım yarışma tarihinden önce üye oldum ama ismim yok :S

diablos kaptırdı gidiyor benim tek oyum var onu da ben verdim BANA OY ATANA 100 KONTÖR yok öyle birşey zararda çıkıyorum

erfc20

Üye
başıbozuk yarışsaydı ona oy verirdim en güzel nik o ikinci sırada salih babaya verem oyumu oda güzel çünkü hakkını verelim baba nasıl olsa

meboli

Üye
benim oyum The One'a

rbatu

Üye
Oyum Dqn Desiqn Kardeşimedir

MRb yarısmaya bende katılmıştım acaba benim nick niye yazılmadı

--------------- Ekleme ---------------

Bu arda oyum Mr-Trojan'a VeRdim. xD

Catty

Emekli Yönetici
Bazı yarışmacılar , bazı kriterlere göre elenmiştir