DiaBLoS Admin Çok fazla yarışmacı alınmış. Bu kadarına gerek yoktu..Belli bir kişi sayısıyla daha güzel olurdu..Bu şekilde çok karışık olmuş kanaatimce.
Çok fazla yarışmacı alınmış. Bu kadarına gerek yoktu..Belli bir kişi sayısıyla daha güzel olurdu..Bu şekilde çok karışık olmuş kanaatimce.
Salih Baba™ Üye @n!wa+ör' Alıntı: ben "DiaBLoS" abime verdim. marjinal bir nick Genişletmek için tıkla ... O kadarda oyunumu indirdin ........ --------------- Ekleme --------------- BaşıBozuk' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
@n!wa+ör' Alıntı: ben "DiaBLoS" abime verdim. marjinal bir nick Genişletmek için tıkla ... O kadarda oyunumu indirdin ........ --------------- Ekleme --------------- BaşıBozuk' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin yerim_seni56' Alıntı: BaşıBozuk nicki daha anlamlı Genişletmek için tıkla ... wampir^^ella' Alıntı: antika hayaller hoşuma gitti bende ona verdim Genişletmek için tıkla ... Oylarınız geçersizdir..Oylama kurallarını tekrar okuyunuz. Bilginize.
yerim_seni56' Alıntı: BaşıBozuk nicki daha anlamlı Genişletmek için tıkla ... wampir^^ella' Alıntı: antika hayaller hoşuma gitti bende ona verdim Genişletmek için tıkla ... Oylarınız geçersizdir..Oylama kurallarını tekrar okuyunuz. Bilginize.
BaşıBozuk Üye DiaBLoS™;1394443' Alıntı: Oylarınız geçersizdir..Oylama kurallarını tekrar okuyunuz. Bilginize. Genişletmek için tıkla ... fakeden daha iyidir bence
DiaBLoS™;1394443' Alıntı: Oylarınız geçersizdir..Oylama kurallarını tekrar okuyunuz. Bilginize. Genişletmek için tıkla ... fakeden daha iyidir bence
DiaBLoS Admin BaşıBozuk' Alıntı: fakeden daha iyidir bence Genişletmek için tıkla ... Fake olan yok ortada . Herşey inceleniyor..Rahat olunuz.
BaşıBozuk' Alıntı: fakeden daha iyidir bence Genişletmek için tıkla ... Fake olan yok ortada . Herşey inceleniyor..Rahat olunuz.
BaşıBozuk Üye DiaBLoS™;1394449' Alıntı: Fake olan yok ortada . Herşey inceleniyor..Rahat olunuz. Genişletmek için tıkla ... Bilemeyiz
DiaBLoS™;1394449' Alıntı: Fake olan yok ortada . Herşey inceleniyor..Rahat olunuz. Genişletmek için tıkla ... Bilemeyiz
Salih Baba™ Üye DiaBLoS™;1394449' Alıntı: Fake olan yok ortada . Allah'ım yakalandım... Genişletmek için tıkla ... ...........
DiaBLoS™;1394449' Alıntı: Fake olan yok ortada . Allah'ım yakalandım... Genişletmek için tıkla ... ...........
tksharmely Emekli Yönetici Geçersiz oylar inceleniyor ve 50 mesajın altında oy kullanan üyeler siliniyor arkadaşlar. 50 mesajın altında olup da oy kullanan arkadaşlar, başta oy kullanmamanızı rica ederiz. Oy kullansanız dahi oyunuzun silineceğini belirtmek isteriz.
Geçersiz oylar inceleniyor ve 50 mesajın altında oy kullanan üyeler siliniyor arkadaşlar. 50 mesajın altında olup da oy kullanan arkadaşlar, başta oy kullanmamanızı rica ederiz. Oy kullansanız dahi oyunuzun silineceğini belirtmek isteriz.
BaşıBozuk Üye tksharmely' Alıntı: Geçersiz oylar inceleniyor ve 50 mesajın altında oy kullanan üyeler siliniyor arkadaşlar. 50 mesajın altında olup da oy kullanan arkadaşlar, başta oy kullanmamanızı rica ederiz. Oy kullansanız dahi oyunuzun silineceğini belirtmek isteriz. Genişletmek için tıkla ... Anket sonunda yapsanız hem belki millet mesaj yazar size de kolaylık olur
tksharmely' Alıntı: Geçersiz oylar inceleniyor ve 50 mesajın altında oy kullanan üyeler siliniyor arkadaşlar. 50 mesajın altında olup da oy kullanan arkadaşlar, başta oy kullanmamanızı rica ederiz. Oy kullansanız dahi oyunuzun silineceğini belirtmek isteriz. Genişletmek için tıkla ... Anket sonunda yapsanız hem belki millet mesaj yazar size de kolaylık olur
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi Mahmut Bey; Oylar şimdilik kalsın gerekli zamanında sileriz.
BaşıBozuk Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: Mahmut Bey; Oylar şimdilik kalsın gerekli zamanında sileriz. Genişletmek için tıkla ... Kendi aranızda halledin
DeadSiLeNCe' Alıntı: Mahmut Bey; Oylar şimdilik kalsın gerekli zamanında sileriz. Genişletmek için tıkla ... Kendi aranızda halledin