En güzel motorsiklet yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebrarcik

ebrarcik

Üye
    Konu Sahibi
En güzel motorsiklet yarışması

Yarışma Şartları

Yarışmaya herhangi bir marka ve model motosiklet ile katılabilirsiniz. Tek önemli kriter motosikletin standard dışında görsel anlamda modifiye edilmesidir. Motosikletin fabrika çıkışı görünümünü güzelleştirmek için üzerine aksesuar taktıysanız, standard dışı renk ve grafik uyguladıysanız ve motosikletinizin en güzeli olduğunu düşünüyorsanız ne duruyorsunuz hemen bu web-sitesinin yarımaya katıl bölümüne gir ve formu doldurarak motosikletinin resimlerini upload et. Formdaki yorumlar bölümüne Motosikletinin üzerinde yaptıklarını kısaca anlat.



Okan Bayülgen, Erdil Yaşaroğlu, Kemal Merkit, Fuat Domaniç ve Fem Güçlütürk ‘ten oluşan jüri katılan motorlara internette upload edilmiş fotoğraflara göre puan verecek. Bu puanlara göre finale kalanlar canlı değerlendirme için çağırılacaklar. Bu değerlendirmeden sonra da kazananlar 21 Şubat’ta açıklanacak ve 23 Şubat’ta Motoplus fuarında sergilenecek.



Yarışma organizasyonun seçeceği motosikletler Motoplus motosiklet fuarında ve karar verilecek diğer organizasyonlarda sergilenecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
tragedie
Cevap
19
Görüntüleme
14K
ahong
Cevap
0
Görüntüleme
4K


Üst Alt