En guxel sevgililer günü hediyesi Nokia'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En guxel sevgililer günü hediyesi Nokia'da

Nokia Windowsphone8 işletim sistemli akıllı telefon serisi Lumia ailesini Lumia 620 ile giriş segmentte düşük fiyat grubuna da hitap ediyor.

Bu sevgililer gününde sevdiklerinize değişik bir hediye alarak değişime siz de katılabilirsiniz.

Bu Sevgililer Günü'nde bildik hediyelerden uzak durmaya ne dersiniz? Kırmızı gülleri ve kalp biçimli kartları bir yana atıp sevginizi göstermek için çok daha yenilikçi bir yol seçin! Nokia farkını Sevgililer Günü’nde de hissedeceksiniz! Bu yıl, Nokia Lumia 620 ile "seni seviyorum" demek için birkaç parlak fikrimiz var.

"Sizin şarkınız" yerine sizin listeniz

Sevdiklerinizin en favori parçalarını bir kasette toplamak gibi hoş anılarınız var mı? Nokia Mix Radio ile sevgilinize en sevdiği parçalardan oluşan bir çalma listesi oluşturabilir ve Sevgililer Günü sabahı, yaptığınız karmayı çalarak onu çok şaşırtabilirsiniz! Love Music uygulamasını indirerek, telefonunuzun zilini en sevdiğiniz aşk şarkısı olarak kişiselleştirebilirsiniz. Ne kadar romantik!

Çiçek yerine bir Nokia Lumia 620!

Misket limonu yeşili, sizin yeni aşk renginiz! Değiştirilebilir kapaklar ve çift renk uygulamasıyla gelen, misket limonu yeşili Nokia Lumia 620’yi hediye ederek sevgilinizi yeni ve farklı bir şeyle etkileyebilirsiniz. Eğer hala çiçek beklentisi içindeyse, sadece Flowerz oyununu indirin ve sanal bahçenizin çiçeklerle donanmasını izleyin!

Çerçeveli fotoğraflar yerine her yerde olabilen fotoğraflar

Akıllı Çekim ve Cinemagraph dahil, muhteşem Nokia lensleriyle hem kendinizin hem de sevdiklerinizin yaratıcı görüntülerini çekebilir ve onları sosyal ağlarınızda hemen yayınlayabilirsiniz. Nokia Lumia’nızı bir tablete, bilgisayara ve akıllı televizyona doğrultup PhotoBeamer mobil projektörü kullanarak, ölümsüzleştirdiğiniz anların keyfini çıkarabilir ve birlikte geçirdiğiniz zamanları yeniden canlandırabilirsiniz.

Pırlanta bilezik yerine kablosuz hoparlör

Hiçbir şey aşkı şahane aksesuarlar kadar iyi anlatamaz. Pahalı bilezikleri unutup neden sevgilinize Nokia Lumia 620’sine uyacak bir kablosuz hoparlör hediye etmiyorsunuz? Böylece JBL PlayUp hoparlörleri kullanarak şarkıları paylaşabilir ya da Monster’ın şık Nokia Purity HD stereo kulaklığı ile hareket halindeyken müziğin keyfini sürebilir.

Romantik bir kartpostal yerine kişiselleştirilmiş Başlangıç ekranı

Sevgilinizin Nokia Lumia 620’deki ana ekranını, onun kişiliğini yansıtacak şekilde özelleştirin. Onun sevdiği rengi Başlangıç ekranı arka planı olarak seçin, ikinizin en güzel fotoğrafını bağlantı ikonu olarak belirleyin ve telefonunu, Canlı Kutucuklar aracılığıyla en sevdiği uygulamalara ilişkin gerçek zamanlı güncellemeleri alacağı şekilde ayarlayın. Eğer bu da “Seni Seviyorum” demiyorsa o zaman telefon ekranını Seni Seviyorum uygulamasına ayarlayıp bunu güçlü ve yüksek sesle söylemiş olun!

Mutluluk küçük şeylerle gelir – bu yıl Sevgililer Günü’nde sevdiğinizin kalbini orijinal bir fikirle kazanın – bunun için bir Nokia Lumia 620 yeter.

Evet şimdi degişim(Lumia) zamanı.

• Beğen
Tepkiler: NUD

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eline sağlık abi haber çok güzel olmuş Teşekkürler :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir tane alacağım ama sevgiliye değil... :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben alacaktım ama sevgilim istemedi şuan telefon ihtiyacım yok dedi ben de bir kez daha sevdim :ehe

Samet.25

sevgili icin alinmaz

man20

man20

Üye
okurken çok güldüm :) özelliklede "pırlanta bilezik yerine kablosuz hoparlör"e :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hoca naptın ya ballandıra ballandıra anlatmışsın:ehe telefonu ya resmen hemen gidip alasım geliyor ama telefonu malesef bi dahaki ayı bekleyecegim

m542tf

m542tf

Üye
ben alacam beyaz olacak sanırım

NUD

NUD

Üye
Güzel haber ama benimkinde 603 beyaz var telefon istemiyor şu an

nanotex

nanotex

Üye
Sevgililer günü hediyeme sevgili arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt