En Gerçekçi Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

En Gerçekçi Android&iOS Oyunu

• Real Racing 3

Kullanılan: 44 31.2%
  • NFS: Most Wanted

Kullanılan: 19 13.5%
  • N.O.V.A 3

Kullanılan: 23 16.3%
  • Modern Combat 4: Zero Hour

Kullanılan: 15 10.6%
  • Asphalt 7: HEAT

Kullanılan: 11 7.8%
  • Horn™

Kullanılan: 1 0.7%
  • The Dark Knight Rises

Kullanılan: 6 4.3%
  • Iron Man 3

Kullanılan: 2 1.4%
  • Frontline Commando: D-Day

Kullanılan: 0 0.0%
  • Shadowgun / Dead Zone

• GTA: Vice City

Kullanılan: 10 7.1%
  • Gangstar Rio

Kullanılan: 2 1.4%
  • 9mm

• Dungeon Hunter

Kullanılan: 0 0.0%
  • Wild Blood

Kullanılan: 3 2.1%
  • Angry Birds (:D)

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    141
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Nova serisini hiç sevemedim ben nasıl sence shadowgun dan iyi mi 3. serisi

Nova 3 cidden iyi.Grafikleri tam bir devrim bana göre.Oyun ilk başlarda biraz sakin geçıyor ama sonlara doğru heyecan artıyor.Tek beğenmediğim nokta oyunun finali daha iyi yapılabilirdi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
En iyisi bence Gta vice city.Oynamak nasip olmadı ama:D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
SS ler kendi telimden az önce çektim :ehe

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Dead space

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Dead Space'in oyu 2 oldu.Ankete ekleseymişim keşke.Bana hiç gerçekçi gelmiyordu ama grafiklerini sevenler varmış. :)

chatluck07

Üye
NOVA 3 ama GTA Vice City ninde hakkını vermek lazım güzel oyun :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Dead Space'in oyu 2 oldu.Ankete ekleseymişim keşke.Bana hiç gerçekçi gelmiyordu ama grafiklerini sevenler varmış. :)

Bende hiç beğenmedim onun grafiklerini Ayarlarda Hepsini high yaptım Yinede iyi değildi :hmmm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Thd olanını gördün mü hiç :)
Nova da güzelmiş ya indireyim bakalım :hmmm

Deadspace da misal yukardan bi zincir sarkıyor, eğer ateş ederken mermi gelirse zincire çarpma hızıyla zincir sallanıyor falan onu bile çizmiş adamlar. Bi ara durdum zincire ateş ettim denemek için :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Thd olanını gördün mü hiç :)
Nova da güzelmiş ya indireyim bakalım :hmmm

Deadspace da misal yukardan bi zincir sarkıyor, eğer ateş ederken mermi gelirse zincire çarpma hızıyla zincir sallanıyor falan onu bile çizmiş adamlar. Bi ara durdum zincire ateş ettim denemek için :)
Hiç Tegra versiyonunu oynamadım ve görmedim bile :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Oyundan aldigim birkac goruntu.. video cekecektim ama adamakilli bi program bulamadim

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tegra versiyonumu bu? Grafikler benim tel ile aynı

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki Mali 400 den farkı yok :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TheMadness
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bendeki Mali 400 den farkı yok :ehe

Cevre efektlerinden baska bir fark yok ya bi o sallanan bayraklar falan varmis fazlalik olarak.. Oyunlarin thd olmasi grafiklerde farklilik olacak anlamina gelmiyor. Oyunun tegrali cihazlara optimize edildigini belirtiyor. Misal pc deki oyunlarda da nvidia yaziyor acilislarda. Bu ekstra ozellik anlamina gelmiyor nvidia kartlarda daha uyumlu calisacagi belirtiliyor..

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Cevre efektlerinden baska bir fark yok ya bi o sallanan bayraklar falan varmis fazlalik olarak.. Oyunlarin thd olmasi grafiklerde farklilik olacak anlamina gelmiyor. Oyunun tegrali cihazlara optimize edildigini belirtiyor. Misal pc deki oyunlarda da nvidia yaziyor acilislarda. Bu ekstra ozellik anlamina gelmiyor nvidia kartlarda daha uyumlu calisacagi belirtiliyor..

Ben pek inanmıyorum o işe.Sonuçta gpu güçleri aynı.Tamamen satış politikası ve reklam.Aynı iPhone gibi özel gösterme çabaları :D

Ayrıca Crysis 1 ve 2 de Nvidia reklamı var ama Ati kartlarda daha iyi çalışıyor :D

tapatalk

tapatalk

Üye
PC de orta bi nvidia sağlam bi AMD den daha iyi performans veriyo her oyunun basinda nvidia yaziyo AMD den driver bekle dur

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

Üst Alt