Grafik ayarı yokki. Markette programi var.rr3 graphic yaz çıkar.
Kerim. Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Grafik ayarı yokki. Genişletmek için tıkla ... Markette programi var.rr3 graphic yaz çıkar.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Grafik ayarı yokki. Genişletmek için tıkla ... Markette programi var.rr3 graphic yaz çıkar.
PriZm Üye Konu Sahibi "Texture detayları, Shader efektleri,Post-Process, gölge ve particle efektleri en iyi olan oyun" Böylemi yazsaydım acaba
"Texture detayları, Shader efektleri,Post-Process, gölge ve particle efektleri en iyi olan oyun" Böylemi yazsaydım acaba
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: "Texture detayları, Shader efektleri,Post-Process, gölge ve particle efektleri en iyi olan oyun" Böylemi yazsaydım acaba Genişletmek için tıkla ... Evet öyle olsaydı oyum nova3e gidecekti
~N.A.W.Y~' Alıntı: "Texture detayları, Shader efektleri,Post-Process, gölge ve particle efektleri en iyi olan oyun" Böylemi yazsaydım acaba Genişletmek için tıkla ... Evet öyle olsaydı oyum nova3e gidecekti
gececikaramavi Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: "Texture detayları, Shader efektleri,Post-Process, gölge ve particle efektleri en iyi olan oyun" Böylemi yazsaydım acaba Genişletmek için tıkla ... tartışılmaz nova 3
~N.A.W.Y~' Alıntı: "Texture detayları, Shader efektleri,Post-Process, gölge ve particle efektleri en iyi olan oyun" Böylemi yazsaydım acaba Genişletmek için tıkla ... tartışılmaz nova 3
Şehriyar Üye Real racing demiştim ama Nova kendini oldukça geliştirmiş yahu. Neyse oyu değiştiremediğime göre realden eksiltip nova ya ekledim 1 oy
Real racing demiştim ama Nova kendini oldukça geliştirmiş yahu. Neyse oyu değiştiremediğime göre realden eksiltip nova ya ekledim 1 oy
PriZm Üye Konu Sahibi Şehriyar' Alıntı: Real racing demiştim ama Nova kendini oldukça geliştirmiş yahu. Neyse oyu değiştiremediğime göre realden eksiltip nova ya ekledim 1 oy Genişletmek için tıkla ... Söylemiştim inanılmaz grafikleri var
Şehriyar' Alıntı: Real racing demiştim ama Nova kendini oldukça geliştirmiş yahu. Neyse oyu değiştiremediğime göre realden eksiltip nova ya ekledim 1 oy Genişletmek için tıkla ... Söylemiştim inanılmaz grafikleri var
Şehriyar Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Söylemiştim inanılmaz grafikleri var Genişletmek için tıkla ... Bir an crysis oynuyorum sandım telefonda
~N.A.W.Y~' Alıntı: Söylemiştim inanılmaz grafikleri var Genişletmek için tıkla ... Bir an crysis oynuyorum sandım telefonda
PriZm Üye Konu Sahibi Şehriyar' Alıntı: Bir an crysis oynuyorum sandım telefonda Genişletmek için tıkla ... Nova 3 zaten Halo ve Crysis karışımı birşey Nova 4'ü sabırsızlıkla bekliyorum.3'ün telefonda yediği 2.80 gb alan için fazlasıyla değer
Şehriyar' Alıntı: Bir an crysis oynuyorum sandım telefonda Genişletmek için tıkla ... Nova 3 zaten Halo ve Crysis karışımı birşey Nova 4'ü sabırsızlıkla bekliyorum.3'ün telefonda yediği 2.80 gb alan için fazlasıyla değer
Şehriyar Üye RowneSM' Alıntı: Herkez NOVA 3 ü çok övüyor bi oynıyamadım şu lanet oyunu Genişletmek için tıkla ... İdm ile sıkıntısız indirebilirsin bu linkten ben öyle yaptım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RowneSM' Alıntı: Herkez NOVA 3 ü çok övüyor bi oynıyamadım şu lanet oyunu Genişletmek için tıkla ... İdm ile sıkıntısız indirebilirsin bu linkten ben öyle yaptım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm Üye Konu Sahibi RowneSM' Alıntı: Herkez NOVA 3 ü çok övüyor bi oynıyamadım şu lanet oyunu Genişletmek için tıkla ... Bende buradan indirdim.Sıkıntısız çalışıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RowneSM' Alıntı: Herkez NOVA 3 ü çok övüyor bi oynıyamadım şu lanet oyunu Genişletmek için tıkla ... Bende buradan indirdim.Sıkıntısız çalışıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Penci Hoca Üye Şehriyar' Alıntı: İdm ile sıkıntısız indirebilirsin bu linkten ben öyle yaptım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yuh 1901m Bunu indirmek ucun kaç saat gerekiyor acaba?
Şehriyar' Alıntı: İdm ile sıkıntısız indirebilirsin bu linkten ben öyle yaptım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yuh 1901m Bunu indirmek ucun kaç saat gerekiyor acaba?