En Düşük Kontörlü Hat Fiyatları?

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En Düşük Kontörlü Hat Fiyatları?
Vodafone, avea ve Turkcell için şuanda en uygun hat fiyatı nedir? İçinde kontör olup olmaması mühim değil zaten farklı operatöre taşınacaktır o yüzden ilk alırken ki fiyatı önemli. :)

piri.reis

piri.reis

Üye
izmirde bir arkadaş vodafone sıfır kontörlü hattı geçen gün 2 ytl ye aldı.
bu fiyata her bayide bulunmuyor. bazı yerler yıl sonu kotasını doldurabilmek için son günlerde hat fiyatlarını aşağı çekiyorlar.

bunun dışında avea 20 kontörlü 6 ytl gibi fiyata bulunabilir.

turkcell 20 kontörlü en düşük 9 ytl gibidir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2-3 lira deniyorda açıkçası taksimde soruyorum 20 kontörlü hatta 6-7 liradan aşağı fiyat çekmiyorlar. Acaba dediğiniz açık hat mı ?

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
avea 100 kntr lü 11,90 ytl idi. ama şimdi ne oldu bilemem.

piri.reis

piri.reis

Üye
2-3 lira deniyorda açıkçası taksimde soruyorum 20 kontörlü hatta 6-7 liradan aşağı fiyat çekmiyorlar. Acaba dediğiniz açık hat mı ?

açık hat değil. arkadaşım geçen gün izmirde 2 tane 4 ytl ye alıp hemen aveaya taşıdı. yani kendi üstüne.

bungee

Üye
İzmir - Konak, Ege gelişim dersanesi arka sokağındaki cep shoptan 2 YTL'ye 544852xxxx şeklinde numara aldım. (2 hafta kadar önce)

(Vodafone'u çok seviyorum, ne yapayım :D)

Ama İzmir'de 2 YTL'den hat satan başka bir bayiye rastlamadım.:hmmm

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Erzurumda Avea 20 Kontörlü hat + 500 ya da 5000 SMS'li hat 5 ytl'di. 39+20 Kontör 59 Kontör ediyor. Alacaktım ama daha ucuza bulurum diye vazgeçtim. Açık hat değildi. Avea'nın kendi standında satılıyordu.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı hat burada 12.5 YTL. :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Keşke alsaydım yaa. Şimdi pişman oldum :(
Avea 500 ya da 5000 SMS Paketi + 20 Kontör + 1 Sinema bileti 10 YTL'di. Eğer sinema bileti almazsan 5 YTL'di.

SKELETER

Üye
Fiyatlar bayiden bayiye değişiyor. Şahsen kullanmayacağım hattı almanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Zaten 3 operatörden de hattım var :D

piri.reis

piri.reis

Üye
s.volkan

s.volkan

Üye
Millette bir hat alma alışkanlığı var anlamadım :D

Telsim 2001 ve 2002 senesinde
Avea 2002
Turkcell 2002

ondan sonra anneme aldım başkada yok sanırım

SKELETER

Üye
Bugüne kadar açtırdığım ve kapanan hat sayısı 10 u geçmiştir heralde :kop: üniversitede bi ara sırf aveanın kullan at hatlarından kullanıyordum. 7milyona(o zamanlar sıfır atılmamıştı :ehe) 100 kontörlü hat veriyorlardı. Kontörde 11 milyon muydu neydi öyle bir şeydi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar ihtiyaç kalmadı. :)

greenmile

greenmile

Üye
20 kontor 500sms yada 5000 sms avea 6 tl,20 kontorlu vodafone ise 6,5 lira konyada

Üst Alt