En Değerli Futbolcu Ronaldinho

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
En Değerli Futbolcu Ronaldinho

Medya ve iletişim sektöründe danışmanlık hizmeti veren Alman şirketi BBDO'nun yaptığı araştırmaya göre dünyada ticari değeri en yüksek futbolcu Ronaldinho.

İletişim sektöründe faaliyet gösteren firmalara 1956 yılından bu yana danışmanlık hizmeti veren Düsseldorf merkezli BBDO, dünyadaki en değerli futbolcunun Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho olduğunu açıkladı.

Çeşitli parametrelerin gözönünde tutularak yapılan araştırmaya göre 26 yaşındaki Ronaldinho 47 milyon euroluk değeriyle zirvede yer alıyor.

Listenin ikinci sırasında 44.9 milyon euro ile Real Madrid'in İngiliz orta saha oyuncusu David Beckham var.

Manchester United'ın genç forveti, Beckham'ın İngiltere Milli Takımı'ndan arkadaşı Wayne Rooney 43.7 milyon euroluk değere sahip ve üçüncü sırada.

En değerli 20 futbolcu listesinin ilk beş sırasında Barcelona'dan üç futbolcu bulunuyor. Ronaldinho'nun takım arkadaşlarından Kamerunlu Samuel Eto'o dördüncü, Arjantinli Lionel Messi beşinci.

Ticari değeri en yüksek 20 oyuncu arasında Real Madrid'den dört, Manchester United'dan üç, Juventus ve Chelsea'den ikişer, Bayern Münih, Ajax, Milan, Arsenal, Köln ve Liverpool'dan birer futbolcu yer alıyor.

Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko 14.3 milyon euroluk değeriyle listenin 20'inci sırasında bulunuyor. Onun hemen üzerinde Alman futbolunun büyük umut bağladığı Lukas Podolski var.

Listede en fazla futbolcusu bulunan ülke İngiltere. David Beckham ve Wayne Rooney dışında ilk 20'ye giren diğer İngilizler Chelsea'den Frank Lampard ve Liverpool'dan Steven Gerrard.

En değerli 20 futbolcu

Sıra Değer (mil.euro) Futbolcu Takımı

1 47.0 Ronaldinho Barcelona
2 44.9 David Beckham Real Madrid
3 43.7 Wayne Rooney Man. United
4 30.7 Samuel Eto'o Barcelona
5 30.4 Lionel Messi Barcelona
6 30.1 Zlatan Ibrahimovic Juventus
7 29.4 Ronaldo Real Madrid
8 28.8 Frank Lampard Chelsea
9 28.7 Thierry Henry Arsenal
10 28.6 Michael Ballack Bayern Münih
11 27.6 Steven Gerrard Liverpool
12 27.2 Raul Real Madrid
13 27.1 Zinedine Zidane Real Madrid
14 26.8 Cristiano Ronaldo Man. United
15 26.4 Didier Drogba Chelsea
16 18.6 Alessandro Del Piero Juventus
17 18.2 Ryan Babel Ajax Amsterdam
18 17.4 Ruud van Nistelrooy Man. United
19 16.3 Lukas Podolski Köln
20 14.3 Andriy Shevchenko AC Milan

hidayet

hidayet

Üye
yine ronaldinho listeleri alt üst ediyor helal olsun adama

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Andriy Shevchenko'nun listenin son sırasında olması baya ilginç..

sadoes

sadoes

Üye
ryan babel adlı adamı daha once hıc duymadım kım bu futbolcu

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(sadoes &#064; Mar 31 2006, 10&#58;54 AM) [post=307600]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ryan babel adlı adamı daha once hıc duymadım kım bu futbolcu
[/b][/quote]

bu futbolcu ajax&#33;ın gelecekteki yıldız adaylarından birisi

animanyak

Üye

kikaksk

kikaksk

Üye
yakışır adama böle topcu görmedim ben vallaha .

VoLo

VoLo

Üye
ronaldinho için fazla söze gerek yok.şaşırtıcı bi sonuç diil bence.ama değinmeden geçemiycem birisi de lukas podolski.gerçekten çok iyi bi oyuncu.önümüzdeki sene bu listede üst sıralara çıkıcağından eminim

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
biz ne peleyi ne maradonayı seyretme şansımız oldu ama ronaldinho gibi bir yılıdzı seyretmek gerçekten keyif verici..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
raul assagida c.ronaldo yukarda olmaliydi

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Ronaldinho ya hayranım diyebilirim mükemmel iş çıkarıyor adam tek başına maç kazandırır böyle adamlar..

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Mar 31 2006, 07&#58;51 PM) [post=307739]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
biri şampiyonlar ligi tarihinin en çok gol atan 1 yada 2. oyuncusu ; diğeri backham&#39;ım ününden yararlanarak minik bir söhret yakalamış bir çocuk...
biri ispanyol halkın en sevdiği oyuncu, ispanya milli takımın en önemli oyuncusu, REal madrid&#39;in satmayacağı 1 bilemedin 2 oyuncu dan birisi, Chelsea&#39;nin 100milyon bilmem ne önerdiği oyuncu ;Diğeri bunlara bakılırsa hiçbişey...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok normal bişey..

Caine

Caine

Üye
shevcenko su anda bence dünyanın en formda golcüsü ama adam listede son sırada diğer bazı gencler varlarda ama onlar su halleriyle bile daha 10 fırın ekmek yesinlerde bi zidane bi ronaldo veya raul olabilsinler. shevcenko bu listede bilemedinse en az ilk 10 icinde olmalıydı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
David Beckham&#39;&#305;n ad&#305;n&#305; art&#305;k magazin haberlerinde duyuyoruz. &#304;&#351;ini yapam&#305;yor art&#305;k...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 31 2006, 11&#58;53 PM) [post=307973]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Mar 31 2006, 07&#58;51 PM) [post=307739]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
biri şampiyonlar ligi tarihinin en çok gol atan 1 yada 2. oyuncusu ; diğeri backham&#39;ım ününden yararlanarak minik bir söhret yakalamış bir çocuk...
biri ispanyol halkın en sevdiği oyuncu, ispanya milli takımın en önemli oyuncusu, REal madrid&#39;in satmayacağı 1 bilemedin 2 oyuncu dan birisi, Chelsea&#39;nin 100milyon bilmem ne önerdiği oyuncu ;Diğeri bunlara bakılırsa hiçbişey...

[/b][/quote]
gecmisteki basarilar yada klup acisindan onemi soz konusu degil
konu; su an satildigi zaman ne kadar para edecekleri
ticari acidan ele alinan bir konu...
c.ronaldo&#39;nun beckhamla bi ilgisi yok
nasil beckham cantonanin 7 numarasini giydiyse
ronaldoda o numarayi giyiyor su anda
zaten kaldi ki c.ronaldo beckhamdan katca ii bir oyuncu
ve su an dunyanin en yetenekleri oyuncularinda biri

slayer

Üye
yanl&#305;&#351; yorumluyorsun... "dünyada ticari de&#287;eri en yüksek futbolcu" demek oyuncunun futbol kalitesinin ta&#351;&#305;d&#305;&#287;&#305; de&#287;er deildir.. Backham bu listede ilk 100 &#39;e giremezdi... Ama adam -benim kadar olmasada- yak&#305;&#351;&#305;l&#305;.. Adam&#305;n formas&#305;n&#305; bassalar kad&#305;n erkek herkez al&#305;r.. Adam&#305; bir reklamda oynatsan bi dünya para çeker... Burada önemli olan oyuncunun ticari de&#287;eridir.... Ronaldo&#39;yu kmise ticaret yapmak için almaz....

Raul&#39;da öyle... &#304;spanya&#39;da vazgeçilmeyecek bir oyuncu... kendimden örnek veriyim: 5 tane raul formam vard&#305;... Her sponsor de&#287;i&#351;iminde formas&#305;n&#305; al&#305;rd&#305;m.... bu oyuncunun kalitesinden deil, yada sat&#305;ld&#305;&#287;&#305;nda iyi para edece&#287;inden deil... Bu o oyuncunun çekicili&#287;inin üst seviyede olmas&#305;d&#305;r... Real madrid backham&#39;&#305; hala kadrosunda tutuyorsa oyunu içiin deil ticari üstünlü&#287;ündendir.... ronaldo daha kaç günlük çocukki bu kadar ticaret yapt&#305;racak...
+
yetenek dersen bir adriano ve robinho, C.ronaldodan çok daha yetenekli oyuncular... Ama onlar listede bile yok....

perfectlover

Üye
Elbetteki Ronaldinho birinci olacak. Raitingi en yüksek futbolcu o. Tüm dünya izliyor onun maçlarını. Dikkat ederseniz "onun maçları" diyorum "Barcelona&#39;nın veya Brezilya&#39;nın maçları" demiyorum. Pek çok spor ürünleri markasının reklamında hep o var. Ticari değerinin yüksek olması çok normal birşey. Helal olsun...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Apr 1 2006, 04&#58;12 PM) [post=308349]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yanlış yorumluyorsun... "dünyada ticari değeri en yüksek futbolcu" demek oyuncunun futbol kalitesinin taşıdığı değer deildir.. Backham bu listede ilk 100 &#39;e giremezdi... Ama adam -benim kadar olmasada- yakışılı.. Adamın formasını bassalar kadın erkek herkez alır.. Adamı bir reklamda oynatsan bi dünya para çeker... Burada önemli olan oyuncunun ticari değeridir.... Ronaldo&#39;yu kmise ticaret yapmak için almaz....

Raul&#39;da öyle... İspanya&#39;da vazgeçilmeyecek bir oyuncu... kendimden örnek veriyim: 5 tane raul formam vardı... Her sponsor değişiminde formasını alırdım.... bu oyuncunun kalitesinden deil, yada satıldığında iyi para edeceğinden deil... Bu o oyuncunun çekiciliğinin üst seviyede olmasıdır... Real madrid backham&#39;ı hala kadrosunda tutuyorsa oyunu içiin deil ticari üstünlüğündendir.... ronaldo daha kaç günlük çocukki bu kadar ticaret yaptıracak...
+
yetenek dersen bir adriano ve robinho, C.ronaldodan çok daha yetenekli oyuncular... Ama onlar listede bile yok....
[/b][/quote]
"dünyada ticari değeri en yüksek futbolcu" demek oyuncunun futbol kalitesinin taşıdığı değer deildir.. bak bunu soyluyorsun ve diyosunki raul basarilar yakaladigi.. yani goller atip kaliteli top oynadigi icin formasi satilan bir oyuncu
bi kere ilk cumleden kaybettin sen
c.ronaldo&#39;yu cok da ii gozlemlememissin sanirim
yetenek konusuna gelince;
1.ronaldinho
2.c.ronaldo
ronaldo&#39;nun gundeme cok gelmemesinin sebebi manchester&#39;in kotu gidisinden dolayidir
su siralar ronaldo&#39;nun r.madrid&#39;e transferi soz konusu
eger transfer olursa gorursun ticareti

slayer

Üye
ben raul&#39;a " goller atip kaliteli top oynadigi icin formasi satilan bir oyuncu " demiyorum... Raul sahada ço&#287;u zaman olmaz... Ama att&#305;m&#305; atar.. ben raulun bir maçta tak&#305;m&#305; tutup galibiyete ta&#351;&#305;d&#305;&#287;&#305;n&#305; görmedim.. Ama formas&#305;n&#305; al&#305;yorum... &#304;spanyol herkez formas&#305;n&#305; al&#305;yor... Adam&#305;n liderlik özeli&#287;i, ticari fiyat&#305;n&#305; artt&#305;r&#305;yor.. Ba&#351;lad&#305;&#287;&#305;ndan beri real&#39;de.. Onlar&#305;n çocu&#287;u olmu&#351;... Ailelerinden biri gibi görüyorlar... Ve bu tak&#305;m&#305;na para kazand&#305;r&#305;yor.. Bir nevi real&#39;in y&#305;llard&#305;r de&#287;i&#351;meyen simgesi...
-&#351;imdi nas&#305;l bir ba&#287; kurdun anlamad&#305;m..

neyse tart&#305;&#351;maya gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt