En çok taraftar kimde! (SPOR)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
En çok taraftar kimde! (SPOR)
ANDY-AR Sosyal Araştırma Merkezi'nin mart ayı içinde bin 377 denek üzerinde yaptığı araştırmaya göre en çok taraftar...
Stratejist Faruk Acar koordinatörlüğünde ve CATİ araştırma tekniklerinden "Telefonla görüşme yöntemi" kullanılarak gerçekleştirilen çalışmada, farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet eğitim, mahalle / semt kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilen bin 377 katılımcının yer aldığı ankette, "Hangi takım şampiyon olur?" sorusuna yüzde 31.5 Galatasaray, yüzde 25.9 Bursaspor, yüzde 21.6 Beşiktaş, yüzde 18.3 Fenerbahçe ."
GALATASARAY'IN TARAFTARI DAHA FAZLA
Bin 377 kişiye "Hangi takımı tutuyorsunuz?" şeklinde yöneltilen soruya ise yüzde 28.5 Galatasaray, yüzde 25.2 Fenerbahçe, yüzde 20.9 Beşiktaş, yüzde 6.8 Trabzonspor, yüzde 18.6 diğer takım cevapları verildi.
Yine "Diyarbakırspor'un son iki maçında yaşanılan olaylardan dolayı, ligden düşürülmesini istiyor musunuz? sorusuna ise, şu cevaplar verildi:
"Yüzde 52.4 hayır, yüzde 25.9 evet, yüzde 21.7 fikrim yok"
"Diyarbakırspor'un ligden düşürülmesi Türkiye'de olumsuz etki yaratır mı?" sorusuna da "Yüzde 69.5 evet, yüzde 17.3 hayır, yüzde 13.2 fikrim yok" karşılığı verildi.

• Beğen
Tepkiler: anl_tr

superman123

superman123

Üye
Kesinlikle galatasaray kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

sahaların kralı cimbom

zehircbbb

zehircbbb

Üye
FeNerbahce . <-- TarTısmada son nokTa :P

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bosu bosuna tartismaya girmeyelm
Galatasarayin Turkiyeki en cok taraftara sahip oldugunu ve yurt disinda en cok taninan Turk takimi oldugunu herkez biliyor.
Buyuzden yok fener, yok besiktas deyip durmayin
Bilgi icin tesekkurler.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
:) En cok Yurt dısınDan Tanınan oLması neyı degısTırır kı ? Guiza da suanda bir ikon DikkaTini cekerim ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
galatasaray ama istanbulda değil

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bencede galatasaray türkiyede avrupaya kendini kanıtlamış tek takım

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Maxi cep aiLesi GaLatasarayLı mı yaaaa :ağlarım: Tek BasıMa Bir cumhuriyeTi TemsiL ediyoruM deseNize :D

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ya.. :D noLur saka Yapmaya caLısmadım OlesıNe soLedım de :D LüTfeeeennn..:ağlarım: :P

izmirligenc

izmirligenc

Üye
fenerbahce taraftari tabiki 1000 kisiden ne cikar ya sacma sapan arastirma

izmirligenc

izmirligenc

Üye
aynen devam :oke:

Ykaraca

Ykaraca

Üye
tabiki Fb...:oke:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
İsde ßuu :D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Yahu Trabzon Arada Gitti Nereye Gittiyse Bulamıyom :ehe

'Davut

'Davut

Üye
1300 kişi Sadece Gs yada herhangi bir takımı desede birşey fark etmez...Kadiköy'e gider dersin hepsi Fenerbahçe'der Bu yer yer değişir...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt