• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

En çok satılan cep telefonu burada.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasbaly

hasbaly

Üye
    Konu Sahibi
En çok satılan cep telefonu burada.
Evet arkadaşlar bu konuyu bayağı araştırdım. Bu telefon 1100 200.000.000 dan fazla bir satış rekoru kırmış. Bu telefon için çok fazla ama şaştım kaldım doğrusu. Bu telefonu kullanan varsa bu bilgiylede övünç kaynağına sahip oldu doğrusu.

kol@j

kol@j

Üye
kullanımı basit...
pil ömrü uzun...
çekiş gücü iyi..

Lacoste

Lacoste

Üye
garip...

SilentOne

SilentOne

Üye
çok ilginç....

Emperian

Emperian

Üye
Telefonun kralı budur. Eline almadan konuşuyorsun.. :@ Ben kullandım acayip saglam. Bataryasıda merak etmeyin hiç yarı yolda bırakmaz. Konuştugunuz kişinin sesini size cam gibi duyurur ki sanki yanınızda sanarsınız. Düşer ezilir ama bozulmaz. Evet belki .sisx yada .jar dosyalarını açmaz ama bu alete telefon derler, o ana görevini bizim kullandıklarımızın hepsinden daha iyi yapar.. Inanmazsan alda gör. Çok para mı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hayt be telefon budur benim orta okul a giderken vardı taş gibiydi bi onu bozamamıştım :D :ehe

fnldstntn

Üye
Güzel bilgi teşekkürler...

punqermojo

Üye
Telefonun kralı budur. Eline almadan konuşuyorsun.. :@ Ben kullandım acayip saglam. Bataryasıda merak etmeyin hiç yarı yolda bırakmaz. Konuştugunuz kişinin sesini size cam gibi duyurur ki sanki yanınızda sanarsınız. Düşer ezilir ama bozulmaz. Evet belki .sisx yada .jar dosyalarını açmaz ama bu alete telefon derler, o ana görevini bizim kullandıklarımızın hepsinden daha iyi yapar.. Inanmazsan alda gör. Çok para mı?
bi telefon vardı eskilerden anlattıgın gibi oda çok saglamd yaa:) arkadaş telefonu duvara fırlatıodu hiçbir şekilde bişe omuodu nokianın ensglam telefonuydu modeli aklımda degil ama bayagı saglamdı ;)

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
hala para ediyo bu makineler bulsam alıcam..

Orochi

Orochi

Üye
yere calsan bozulmuyor

aagkn

aagkn

Üye
1100 200.000.000 rakam çok ilginç

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence bu rakam palavra 1100 200.000.000

OğuzcanAbi

Üye
bencede o kadar saatılmaz

Aziz™

Aziz™

Üye
evet bir ara herkesin elindeki modeldi..:hmmm

OğuzcanAbi

Üye
ama bu kadar da olmaz

rapege

rapege

Üye
el feneride var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt