En Çok Satan Samsung Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
En Çok Satan Samsung Telefon
Samsung ile Apple arasındaki dava ortaya çok ilginç bilgiler de çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung’un iç yazışmaları ortaya çıkarken şimdi de şirketin satış rakamları ortaya çıktı.

Satış rakamlarında çok ilginç bir bilgi gizli. Haziran 2010 ile Haziran 2012 arasında Samsung’un ABD’de toplam 21,25 milyon adet telefon sattığı görülüyor. En çok satan model ise hiç tahmin edilmeyecek bir telefon olan Galaxy Prevail.

ABD’de Boost Mobile tarafından satılan Samsung Galaxy Prevail 2,25 milyon adet satmış. Aslına bakılacak olursa listede Galaxy SII’nin toplam satışları 4,1 milyon adet fakat bu rakam Galaxy S II’nin tek bir sürümüne değil 4 farklı modelinin toplamına eşit.

3,2 inç ekranlı, 2 MP kameralı ve Android 2.3 işletim sistemini kullanan Galaxy Prevail’in bu kadar çok satmış olması, firmaların asıl parayı giriş seviyesi modellerden kazanmaya devam ettiğini gösteriyor.

(techno-labs)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Vay be.Haber için teşekkürler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
S nerde SII nerde SIII nerde :kop2:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
S nerde SII nerde SIII nerde :kop2:

Onların bir sürü değişik modeli olduğundan en çok satmamış.Tek model için bakmışlar ki bence yanlış.Galaxy SII tüm ara modelleriyle birlikte 4.1 sattıysa 1. odur.Öyle saçma şey mi olur...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Onların bir sürü değişik modeli olduğundan en çok satmamış.Tek model için bakmışlar ki bence yanlış.Galaxy SII tüm ara modelleriyle birlikte 4.1 sattıysa 1. odur.Öyle saçma şey mi olur...
resmi konuşuyolar işte ya :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy ace sanmıştım :D Şaşırtıcı :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Vay be :D

tempestshine

tempestshine

Üye
İlk kez görüyorum.Aslında güzelmiş :hmmm

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Galaxy Ace veya Wonder diye düşünmüştüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt