En çok özelliği barındıran akıllı cep telefonu hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

hafız.emre

Üye
S4 ü alırsın ama iphone 5s çıkınca ağzının suyu akıcak bunuda bil İOS 7 geliyor ahali

enterneoll

enterneoll

Üye
S4 ü alırsın ama iphone 5s çıkınca ağzının suyu akıcak bunuda bil İOS 7 geliyor ahali

iphone 4 ile 5 arasında hız dışında bir fark olmadığından hiç bir zaman ağzımın suyu akmadı. ios 7 sadece teması değiştirilmiş aynı iphone modellerine devam

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
corning gorilla glass 2 yi de sanırım ilk s3 kullanmıştı. Htc one da corning gorilla glass 2 kullanıyor. Ama ne hikmetse s3 ün ekranı cepten çıkarmayı geçtim dokunmayla çiziliyor. Ama HTC One çizilmiyor... Ondan artık ben gorilla glass olayına takılmıyorum.

Yapılan araştırmalara göre Gorilla glass ekranları çizilmesinin en büyük sebebi pantolonların içinde bulunan küçük kum taneleri.

Anil-D

Anil-D

Üye
şuanlık öyle

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Yapılan araştırmalara göre Gorilla glass ekranları çizilmesinin en büyük sebebi pantolonların içinde bulunan küçük kum taneleri.

Anahtarları , bozuk paraları unutmayın. Hatta komik gelecek ama tırnak bile çiziyordu diye hatırlıyorum.

Astrosman

Astrosman

Üye

hmmm.. Geçen discoverynin inceleme videosunu izledim. Adam anahtar ile çiziyo ekranı gine birşey yok.

partyhard

Üye
abi gorilla 10 bile çıksa o ekrana şeffaf koruyucu takılcak çok zengin değilsen veya çizilmesini sallamıyosan. çünkü bütün telefonların ekranları çiziliyo

ANIL

ANIL

Admin
Gorilla Glass 3'de cam çizilse bile görünürlüğü %40 azaltıldı. Bazı oluşan çizikleri sadece çok yüksek ışık altında görebiliyorsunuz.

Üst Alt