Uygulama en çok oynadığınız online oyun?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
en çok oynadığınız online oyun?
evet arkadaslar bekliyorum hangisi kazanacak... ben heroes of order and chaos online oynuyorum:)

nalbant39

Üye
Bende heroes of order and chaos online oynuyorum acaba onun hilesi var mıdır bazı adamlarda gördüm varsa onunla ilgili bir konu açarız

brksnr

brksnr

Üye
Dungeon Hunter 4

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Var hilesi cok arastirdim ama bulamadim adamlar nerden bulduysa :)

aleranol

aleranol

Üye
Heroes öf order and chaos ta hile yoktur.
Ayrıca lvlerinizi öğrenebilir miyim? İsteğe göre az alttaki hoc platform konusunda size build dağıtabilirim :)

genteen

Üye
arkadaşlar oyun nasıl birşey?
bu arada en çok Tank Fury 3D oynuyorum.

enterneoll

enterneoll

Üye
blitz oynuyorum

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
10lvlim nick masquereda eklersen sevinirim kardes . Guildede al beni unutma :) biraz lv miz ezuq ama 30 lv adamlari kesiyorum ;)

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Genteen kardesim oyun super bagimlilik yapiyor. Belki pc de league of legends online oyunu ve dota var onlarin aynisi ama daha keyifli daha kolay (karmasik degil) kisacasi cok guzel ;)

aleranol

aleranol

Üye
Ben 32lvlim güncelleme yapamadım nonun için şu sıralar giremiyorum. Girince guild kuracam ve sadece 40lvleri alıcam. Senin de oynayisina göre alırım. Muhtemelen alırım.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Tm tesekkurler ;)

keskes01

Üye
Dungeon Hunter 4 kralıyım :D

aleranol

aleranol

Üye
Dungeon hunter 4 te ben bir odaya girince adamlar odadan çıkıyor. Sonuçta Okçu ile 300k vurmak savaşçı ile 350k vurmak ve asasin ile 290k vurmak kolay değil.
Okçu: 900.000/sn
Savaşçı:800.000/sn
Asasin:1.100.000/sn
Ayrıca adamlar bana fazla yaklaşmamak için çabalıyor. Ama ben sadece warrior iken beeelki kesiyorlar.
Evet ne düşünüyorsunuz? Isteyene sadece Okçu dizilimini pm ile atabilirim

Üst Alt