Onu.....
Praetor Emekli Yönetici ruh hastası' Alıntı: 1989 yılındaki kadroyu özledim Genişletmek için tıkla ... Harikasın forumdaşım!!!
ruh hastası' Alıntı: 1989 yılındaki kadroyu özledim Genişletmek için tıkla ... Harikasın forumdaşım!!!
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: İstanbul'u Kadıköy'ü Genişletmek için tıkla ... Aaa sen benim tarafta mıydın?.. Nerelere, neden gittin ki sen?...
MSinaL' Alıntı: İstanbul'u Kadıköy'ü Genişletmek için tıkla ... Aaa sen benim tarafta mıydın?.. Nerelere, neden gittin ki sen?...
Mustafa Furkan Üye praetor282' Alıntı: Aaa sen benim tarafta mıydın?.. Nerelere, neden gittin ki sen?... Genişletmek için tıkla ... İstanbul - Kadıköy - G.A.T.A. ' da Yaptım Askerliğimi Kardeşim..
praetor282' Alıntı: Aaa sen benim tarafta mıydın?.. Nerelere, neden gittin ki sen?... Genişletmek için tıkla ... İstanbul - Kadıköy - G.A.T.A. ' da Yaptım Askerliğimi Kardeşim..
Praetor Emekli Yönetici Yarını! Daha da yarını! Fena halde diş bilediğim iş hayatında sürekli iyiye gitmeyi!!!!!!! (Fena hırslıyım bugünlerde...)
Yarını! Daha da yarını! Fena halde diş bilediğim iş hayatında sürekli iyiye gitmeyi!!!!!!! (Fena hırslıyım bugünlerde...)
Yasminozz Üye DiaBLoS™;1007843' Alıntı: sankim çok yaşlı ya ONu........... Genişletmek için tıkla ... yaşlılıkla ne alakası var... 10 sene öncesi sonuçta...o yaşlarımı özledim sadece ne var bunda....
DiaBLoS™;1007843' Alıntı: sankim çok yaşlı ya ONu........... Genişletmek için tıkla ... yaşlılıkla ne alakası var... 10 sene öncesi sonuçta...o yaşlarımı özledim sadece ne var bunda....