en çok korktugunuz korku filmleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tourn

Üye
    Konu Sahibi
en çok korktugunuz korku filmleri
ewet herkes yazsın bakam

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
3 harfliler marid. 4 ay kendime gelemedim sabaha kadar uyumuyordum sabah ezanı okunuyordu ben yatıyordum ondan sonra

__piranha__

__piranha__

Üye
vallaha bu devirdeki yabancı korku filmleri saçma olduğu için izlemiyorum türklerin kin de de doğruluk payı olduğu için izlemek istemiyorum bu durumda korktuğum bir korku filmi yok

minoo

minoo

Üye
hc etkisinde kaldigm bi korku filmi olmadi ama izlerken korktugum tek film Paranormal Activity oldu. Korku filmlerini cok severim. Korkunc bi film önerecek olan bana pm atabilir film hakkinda. Ozledim film izlemeyi. Korkmak istiyorum :(

• Beğen
Tepkiler: pelın_
__piranha__

__piranha__

Üye
korkunç bir film serisini öneririm acayip korkacaksın:ehe

minoo

minoo

Üye
ona bayiliyorum ya :D

Consul9

Consul9

Üye
Musallatin etkisinde kaldım
Kara Büyüde de epey gerildim

hasoc123

Üye
hiç korku filmi seyredip gece uyuyamayan uyuduktan sonra yatağın verdiği yumuşaklıkla zevk alan var mı

----------Eklendi @ 09:54:09 ---------- Yazıldı @ 09:53:46 ----------[/

----------Eklendi @ 09:56:07 ---------- Yazıldı @ 09:54:09 ----------

evet beyler adam olmanın vakti geldi analitik sınavına gircem umudum yok .

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hc etkisinde kaldigm bi korku filmi olmadi ama izlerken korktugum tek film Paranormal Activity oldu. Korku filmlerini cok severim. Korkunc bi film önerecek olan bana pm atabilir film hakkinda. Ozledim film izlemeyi. Korkmak istiyorum :(

O filmi duydum da daha izlemedim astral olayı da var mi var diye biliyorum ben film önereyim sana 3 harfliler marid bi kadının başından geçen gerçek olaylar filmin sonunda kadın anlatıyor olanları ağlayarak

ONG_bag

ONG_bag

Üye
vallaha korku filmi hastasıyım ama şu son dönemlerde hakkını verecek bi film görmedim paranormal activity demişsiniz okurken sadece güldüm :D (3 seriyi de izledim 3üde vasat)
En çok korktuğum film şeytan çarpmasıydı.Hakkını verdi hani

Revengeful

Emekli Yönetici

Hayatımda öyle sıkıcı bir filmle rastlamadım ya.. 1-2 ikisinide izledim. uyuyakaldım be :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kabus gecesi 2

serecans

serecans

Üye
dabbe gece ablamla beraber yatmıştım

minoo

minoo

Üye
vallaha korku filmi hastasıyım ama şu son dönemlerde hakkını verecek bi film görmedim paranormal activity demişsiniz okurken sadece güldüm :D (3 seriyi de izledim 3üde vasat)

Şeytan Çarpması mı? Şizofrene kdar hastalığı ilerleyen kızın içinden cin çıkarmak için ayin düzenlendiği film miydi o?

Revengeful

Emekli Yönetici

Şeytan Çarpması mı? Şizofrene kdar hastalığı ilerleyen kızın içinden cin çıkarmak için ayin düzenlendiği film miydi o?

Hayatını film mi yapmışlardı senin ??

minoo

minoo

Üye
Sen 2 dk ciddi olamaz mısın ya? :D

----------Eklendi @ 20:31:54 ---------- Yazıldı @ 20:30:20 ----------

Evet baktım o filmmiş. Ben onda gram korkmadım. İşte zevkler ve renkler farklı. Sana korkunç gelmeyen bana gelebilir. Okurken güldüm falan demek yanlış. Ben de senin korktuğun filmi mısır yiyerek izledim. Güldüm.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Testereyi seyredemedim

minoo

minoo

Üye
Yahu ben etkilendim arkadaş size ne ya :D

Revengeful

Emekli Yönetici
senin zevkine :D:D

----------Eklendi @ 20:42:11 ---------- Yazıldı @ 20:41:37 ----------

rammstein'ın klibi bile daha hareketli :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt