@OzanÖnemli üyelerde en çok mesaj yazanlar ve en çok beğeni alanlar var. Bunların yanı sıra en çok konu açanlar listesi de olmalı. Çok konu açanlarda önemlidir.
Teşekkür ederim.Tamam arkadaslar notlarim arasina aldim

Konu sayın azalmış.Konu unutulmuş![]()

artık paylaşım yapmıyorum sırf açıklaması çeviri diye kaldırılmıştı kaç tane konum hemde erol adminin android oyun yeni konu açma kuralları konusunu açmadan 2 gün önceKonu sayın azalmış.![]()
ama diğer bazı konuları görüyorum hiç özen yok onaylanmış tek bana işliyor bu kurallar zaten 
300 tane mi silindi? Çünkü konu sayın 1.110'du. 810'a düşmüş.artık paylaşım yapmıyorum sırf açıklaması çeviri diye kaldırılmıştı kaç tane konum hemde erol adminin android oyun yeni konu açma kuralları konusunu açmadan 2 gün önceama diğer bazı konuları görüyorum hiç özen yok onaylanmış tek bana işliyor bu kurallar zaten
![]()
galiba hepsini silmişler umrumda bile değil artık aktif bile olmuyor bu site için hiç uğraşamam hiçde vaktimi harcayamam arada bir giriyorum zaten isterlerse hepsini silsinler kurallar tek bana işliyorsa 1000 konudan 800 e düştüyse ve sadece açıklama çeviri olduğu içinse o bu sitenin kalitesini gösterir.300 tane mi silindi? Çünkü konu sayın 1.110'du. 810'a düşmüş.
benim konumu kaldırıp kendi açmıştır kesin konuları hangi moderatör sildiyse , hepside önceden onaylanan konulardı aradan aylar geçmiş açıklamayı mahzeret edip kaldırmışlar olan o konuları açmak için harcadığım zamana oldu. böle kalitesiz bir site umrumda bile değil artıkBenimde 157 tane silindi ama sadece konu sayısından düştü.galiba hepsini silmişler umrumda bile değil artık aktif bile olmuyor bu site için hiç uğraşamam hiçde vaktimi harcayamam arada bir giriyorum zaten isterlerse hepsini silsinler kurallar tek bana işliyorsa 1000 konudan 800 e düştüyse ve sadece açıklama çeviri olduğu içinse o bu sitenin kalitesini gösterir.benim konumu kaldırıp kendi açmıştır kesin konuları hangi moderatör sildiyse , hepside önceden onaylanan konulardı aradan aylar geçmiş açıklamayı mahzeret edip kaldırmışlar olan o konuları açmak için harcadığım zamana oldu. böle kalitesiz bir site umrumda bile değil artık
Görüyorumda Böle Bir Konuyu Strateji - Game Of War - Fire Age - MaxiCep Onaylayıpta benim çok daha uğraraşarak yaptığım 300 konuyu siliyorlarsa bu sitenin bu kadar kalitesiz bir site olduğunu gösterir. açıklama full çeviri.Benimde 157 tane silindi ama sadece konu sayısından düştü.
Özele gelir misin?Görüyorumda Böle Bir Konuyu Strateji - Game Of War - Fire Age - MaxiCep Onaylayıpta benim çok daha uğraraşarak yaptığım 300 konuyu siliyorlarsa bu sitenin bu kadar kalitesiz bir site olduğunu gösterir. açıklama fu ll çeviri.
Doğuş Pertez Bile Siteyi Bırakmış.1. Doğuş Pertez
Aynen. Daha konu açmıyor.Doğuş Pertez Bile Siteyi Bırakmış.
Tatildedir gereksiz konu bulursa siteye ekler geneAynen. Daha konu açmıyor.