En Çok Kime gülüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
valla beyaz showmenlik hep yaptı diye biliyorum :bilmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Atalayın geleceyi var bence :D 1-2 dizide rol alırsa

- - - Eklendi - - -

kendisi bir ara komedyenlik yapmisdi. kendi söylemişdi. çok eskiden yapdığından bilmezsin

- - - Eklendi - - -

neden??

olabilir :bilmm

- - - Eklendi - - -

bence beyazın yerinde tolga çevik olsaymış daha iyi olurmuş bu resme iki resim daha ekle bence tolga çevik ve şafak sezeri bide ata demireri ekle :ehe

Rovshen1998

Rovshen1998

Üye
    Konu Sahibi

olabilir :bilmm

- - - Eklendi - - -

bence beyazın yerinde tolga çevik olsaymış daha iyi olurmuş bu resme iki resim daha ekle bence tolga çevik ve şafak sezeri bide ata demireri ekle :ehe

Ata-nı Berlin Kaplanını çaldıktan sonra nefret etdim! Şafak sezerde iyi ama bunlaar kadar olmaz bence

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bence tolga çevik olmalıydı aralarında adam olduğu gibi komedi zaten

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sony experia s

sony experia s

Üye
Kesinlikle cem yılmaz

acuxx

acuxx

Üye
Cem yılmaz tabikii

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
kimse kusura bakmasin ama.. Basit zekali insanlarin gulebilecegi esprileri hareketleri yani saklabanliklari sahan yapar.. Yani sahana gulmek icin zeki olmak gerekmez.. Yani osurukla sise ucuran bi adama zeki bi insan gulmez bence.. Ama ince espri yapan ve cogu esprisi zeka gerektiren insan cem yilmaz.. Ki gercekten zeki iseniz yaptigi eaprinin ince detaylarini farkedebiliyorsaniz gulerken gercekten zevk aliyor ve adamin showu hic bitmesin istiyor insan.. Atalay demirci hakkinda bi yorumum yok daha yeni piyasaya cikmis ama hazir cevap birine benziyor lakin burdakilerin hepsini topla ustune ata demireri koy bir cem yilmaz etmez.. Beyaz ise zaten tam anlamiyla komedyen degil.. Komik olmaya calisan sempatik bir sunucu.. Ama henuz bir secim yapmadim bence hic biri degil hala bikmadan usanmadan filmlerini izledigim Kemal Sunal.. "Bu parayla sey bile cekilmez.. Niyet"

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cmylmz tek geçerim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu kişilerden Cem Yılmaz. Hiçbir Recep İvedik filmini izlemedim. Atalay denen adamı da bilmiyorum. Bu "yemiyah" lafının ondan çıktığına daha yeni öğrendim sayılır. Ama tam olarak olayı ne bilmiyorum. Beyazıt Öztürk hep aynı esprileri yapıyor. Sıktı artık. İçlerinde tek gülebildiğim Cem Yılmaz. Fakat onu da çok sevmiyorum. Çünkü gösterilerinde çok fazla küfür kullanıyor. Bu işi minimum küfürle başarabilen tek insan Ata Demirerdir. Doğal olan sadece odur.