huri$ Üye be$ikta$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
huri$ Üye Praetor' Alıntı: Hâlâ Beşiktaş yazan var mı acaba bu konuya FENERBAHÇE!.. Genişletmek için tıkla ... ben yaziyorum bilirsin ne kadar fanatigimdir dunku maçtan haberim yoktu gece levent soledi ... bana ne ya be$ikta$$$$$$$$$$$$$$$$$$ genede bu arada tebriiik ediyorum fenerbahce yi
Praetor' Alıntı: Hâlâ Beşiktaş yazan var mı acaba bu konuya FENERBAHÇE!.. Genişletmek için tıkla ... ben yaziyorum bilirsin ne kadar fanatigimdir dunku maçtan haberim yoktu gece levent soledi ... bana ne ya be$ikta$$$$$$$$$$$$$$$$$$ genede bu arada tebriiik ediyorum fenerbahce yi
izmirligenc Üye Praetor' Alıntı: Hâlâ Beşiktaş yazan var mı acaba bu konuya FENERBAHÇE!.. Genişletmek için tıkla ... varmis yaziolar ya ayip ayip
Praetor' Alıntı: Hâlâ Beşiktaş yazan var mı acaba bu konuya FENERBAHÇE!.. Genişletmek için tıkla ... varmis yaziolar ya ayip ayip
huri$ Üye izmirligenc' Alıntı: varmis yaziolar ya ayip ayip Genişletmek için tıkla ... niye ayip olsun beee biz tebrigimizi ettik sizee .... insan bi geçmi$ olsun der bidahaki sefere in$allah siz alirsiniz der teselli eder ama nerdeeee
izmirligenc' Alıntı: varmis yaziolar ya ayip ayip Genişletmek için tıkla ... niye ayip olsun beee biz tebrigimizi ettik sizee .... insan bi geçmi$ olsun der bidahaki sefere in$allah siz alirsiniz der teselli eder ama nerdeeee