Perfect! Üye galatasaray galatasaray galatasaray galatasaray galatasaray galatasaray galatasaray galatasaray
haltie Üye beşiktaş at finke Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kleberson ne goldü o beee Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beşiktaş at finke Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kleberson ne goldü o beee Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo Üye Levent abi ben qeldim buyur nolcakmş beşiktaşşşşşş --------------- Ekleme --------------- beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin
Levent abi ben qeldim buyur nolcakmş beşiktaşşşşşş --------------- Ekleme --------------- beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin
minoo Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sus we dinle!!!! Beşiktaş'şşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi Pınar çekicem kulaklarını en sonunda ama her tarafa bjk yazmışşın