haltie Üye beşiktaş merhaba abla bir gün herkes beşiktaşlı olmayacak belki ama beşiktaşı tutmayan herkes buna pişman olacak...made in halit
beşiktaş merhaba abla bir gün herkes beşiktaşlı olmayacak belki ama beşiktaşı tutmayan herkes buna pişman olacak...made in halit
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi O zaman bende pAf takımla Sahaya çıkarım (yıldırım demirörenin sözü ) eğri oturup doğru konuşurum ben arkadaş Fenerbahçe diyorum
O zaman bende pAf takımla Sahaya çıkarım (yıldırım demirörenin sözü ) eğri oturup doğru konuşurum ben arkadaş Fenerbahçe diyorum
huri$ Üye valla bu gece be$ikta$ kazanacak levent sen yat istersen iki be$ikta$li ile ba$a cikamazsin be$ikta$ diyorum
valla bu gece be$ikta$ kazanacak levent sen yat istersen iki be$ikta$li ile ba$a cikamazsin be$ikta$ diyorum
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi halitkirli' Alıntı: beşiktaş merhaba abla bir gün herkes beşiktaşlı olmayacak belki ama beşiktaşı tutmayan herkes buna pişman olacak...made in halit Genişletmek için tıkla ... Ben sadece pişmaniye yediğim zaman pişman olurum Fenerbahçe...
halitkirli' Alıntı: beşiktaş merhaba abla bir gün herkes beşiktaşlı olmayacak belki ama beşiktaşı tutmayan herkes buna pişman olacak...made in halit Genişletmek için tıkla ... Ben sadece pişmaniye yediğim zaman pişman olurum Fenerbahçe...