haltie Üye ya abi arka sayfalarda neler var bu beşiktaş çarşı taraftarının kullandığı bir söz ama rahatsızlık yaratıyorsada artık eklemem Beşiktaş
ya abi arka sayfalarda neler var bu beşiktaş çarşı taraftarının kullandığı bir söz ama rahatsızlık yaratıyorsada artık eklemem Beşiktaş
Praetor Emekli Yönetici İntifada' Alıntı: Fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: neden paylaşılmıyor ben nerde neyin paylaşılacağını biliyorum levent Genişletmek için tıkla ... Levent'in sözü sana değil bugün yasaklanan bir üyeye idi. İlgili üyenin tüm mesajları -dolayısıyla buradaki mesajı da- silinince Levent'in lafı da ortada kaldı. Nitekim Levent'in mesajını da değiştirdim. Bu arada; FENERBAHÇE!..
İntifada' Alıntı: Fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: neden paylaşılmıyor ben nerde neyin paylaşılacağını biliyorum levent Genişletmek için tıkla ... Levent'in sözü sana değil bugün yasaklanan bir üyeye idi. İlgili üyenin tüm mesajları -dolayısıyla buradaki mesajı da- silinince Levent'in lafı da ortada kaldı. Nitekim Levent'in mesajını da değiştirdim. Bu arada; FENERBAHÇE!..