Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet mesela milyon nüfusluk Diyarbakırın bile %65 oy kullanmama istatistiği var..doğuda çoğunluk oy kullanmamış..kullananlarda evet deyince ortaya çıkan tablo bu..
Uçurumlar olması düşündürücü.Ama benim kıstasım istanbul'dur.Oradaki sonuç Türkiye genelini veriyor.Uçurumların olduğu(evet - hayır farketmez) şehirler biraz siyasi sonuçlar çıkarmış gibi.Ülke meselesi siyasi bir seçim gibi düşünülmemeliydi. Bunu ''hem evet hemde hayırı sadece siyasi ideolojisi için atanlara diyorum''.
Ülkemiz için hayırlısı olsun
loss_pain
Üye
%58evet %42 hayır... anayasa değişikliği kabul edilmiş olsa bile bu ülkenin hemen hemen yarısı bunu onaylamamış.. bunu göz önünde bulundurmaları lazım diye düşünüyorum..
%58evet %42 hayır... anayasa değişikliği kabul edilmiş olsa bile bu ülkenin hemen hemen yarısı bunu onaylamamış.. bunu göz önünde bulundurmaları lazım diye düşünüyorum..