en cok degil en iyi taraftar kimde sizce

Sponsorlu Bağlantılar

en cok taraftar degil en iyi taraftar hangisi sizce

• besiktas taraftarı

Kullanılan: 39 44.3%
  • bursaspor taraftarı

Kullanılan: 4 4.5%
  • fenerbahce taraftarı

Kullanılan: 17 19.3%
  • galatasaray taraftarı

Kullanılan: 21 23.9%
  • sivasspor taraftarı

Kullanılan: 0 0.0%
  • trabzonspor taraftarı

Kullanılan: 2 2.3%
  • digerleri

Kullanılan: 5 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    88
ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
en cok degil en iyi taraftar kimde sizce
en cok degil en iyi

--------------- Ekleme ---------------

en cok taraftarın kimde oldugu degil en yararlı en iyi taraftar kimde..cevaplarınız için simdiden cok tesekkurler

aLone

aLone

Üye
çArşı her zaman ztn ses rekoruda bizde o bilen yeter en ii olmamıza

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
kardes sen hiç inonuye gittinmi bilmiyorum..ama ben uc stada da gittim..ve malesef uzulerek soyleyim alisamiyen dahi inonuden guzel bi konumda..bi kere besiktas stadı cok alcakta..ve beton yıgınları arasına kurulu..e haliyle oylesi basık bi yerden ses daha fazla yansıması cıkması cok normal dmi...zaten o kadar guzel olsaydı bugun yeni stat projelerine baslkanmazdı..malum yeri degiştirlmek isteniyo..o bakımdan

ayrıca ben sahsi fikrimi soyleyim.besiktas taraftarının hele ki carsi grubunun takıma katkısından cok zararı oluyo..daha dk 5 baslıyolar gol gol..e haliyle takım baskı altına giriyo ve olanlar da oluyo besiktas yıllardır inonude soyle adam akıllı bi seri tutturamadı..yalnız liverpool macını ayrı bi yere koyarak soylşuyrm bunu..o mactaki performans guzeldi..ona sozum yok...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim taraftarım ya..Onlar bir Başka.GENÇ FENERBAHCELİLER.

ALAYINA FENER ÖLÜMÜNE FENER

aLone

aLone

Üye
kardes sen hiç inonuye gittinmi bilmiyorum..ama ben uc stada da gittim..ve malesef uzulerek soyleyim alisamiyen dahi inonuden guzel bi konumda..bi kere besiktas stadı cok alcakta..ve beton yıgınları arasına kurulu..e haliyle oylesi basık bi yerden ses daha fazla yansıması cıkması cok normal dmi...zaten o kadar guzel olsaydı bugun yeni stat projelerine baslkanmazdı..malum yeri degiştirlmek isteniyo..o bakımdan

ayrıca ben sahsi fikrimi soyleyim.besiktas taraftarının hele ki carsi grubunun takıma katkısından cok zararı oluyo..daha dk 5 baslıyolar gol gol..e haliyle takım baskı altına giriyo ve olanlar da oluyo besiktas yıllardır inonude soyle adam akıllı bi seri tutturamadı..yalnız liverpool macını ayrı bi yere koyarak soylşuyrm bunu..o mactaki performans guzeldi..ona sozum yok...

statla ne alakası var anlamadım o zmn rekor kırmak isteyen öyle bi stat yapardı bence sz kabullenemk istemiyosunuz ondan ayrıca bz kartal gol golü maçın başında sölemiyoz ne zmn atak yapmaya başlıyoz orda sölüyoz.

canturgay

canturgay

Üye
konyaspor nalçacılılar..:):naughty:

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
statla ne alakası var anlamadım o zmn rekor kırmak isteyen öyle bi stat yapardı bence sz kabullenemk istemiyosunuz ondan ayrıca bz kartal gol golü maçın başında sölemiyoz ne zmn atak yapmaya başlıyoz orda sölüyoz.

arkadasım stadı rekor için yapmadınız sanırım..ayrıca inonu stadı mimarisiyle cok eskiye dayanan bi stattır..ilk yıllarda tum maclar nerdeyse o statta oynanırmıs..yani sizin yaptıgınız bişey yok zaten...ayrıca ben neyi kabullenemeyim ki onu anlayamadım..ortada kabullenemeyecegim bişey yok cunku o statta mac yapmanız size yaramıyo bu bana yarar ve de cok guzel de kabullenebilirim..

aLone

aLone

Üye
ya bak ben bi şey yazmışım durduk yere çatmışın şimdi burda tartışma yapmayalım ayrıca bi bak bakalım kimin marşları tezahüratları daha fazla ortada

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
ben sana nye catym ya...herkes kendi stadına takımına taraftarına baksın..seninle alıp veremediğim yok ki benim...ilgin için de sagol ayrıca...en buyuk genç fenerbahceliler

aLone

aLone

Üye
bende kimle tartışıyom ya başta söyleseydin fenerli olduğunu yormazdım parmaklarımı.boşboşuna uraştım:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
kardes fb li oldugum acık ve nettir..eger ankete kullandıysan oyunu ilk 1 oyu benim verdigimi zaten gorurdun...

aLone

aLone

Üye
yoo görmedim hatta alisamiyen szn stattan güzel dedin gsli sandım ayrıca orda beşiktaş yazdığına göre kullanmışım demekki

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca siz bjk liler cok fazla komplekslisiniz..

ben alisamiyen sizin stattan guzel derken konumunu soyledim..en azndan yoldan gidilirken stadın içi oldugu gibi gorunmuyor orda...

sayner

sayner

Üye
Diğer takımların maçlarına baktığınızda hiçbirinde taraftarların besiktaş taraftarı kadar hırslı ve ateşli olnmadığını gorurusunuz oyuzden en yararlı taraftar beşiktaş taraftarıdır.

askbesk

askbesk

Üye
fenerbahçe ve trabzon hariç hepsi

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Fenerbahçe'nin Yanındayız Her Zaman

FerreT

FerreT

Üye
Fenerbahçeli olmama rağmen Beşiktaş taraftarı diyorum..90 dakika susmuyorlar..Objektif olmak gerek :)

xbetterx

xbetterx

Üye
Taraftar konusunda Türkiye'de hiç bir takım taraftarı Beşiktaşımızın taraftarı ile karşılaştırılamaz. Dünyada ise ilk 3e gireceğinden eminim. Destek konusunda ve tezahürat yoğunluğu bakımındanda tartışılmaz bir taraftara sahibiz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Beşiktaş taraftarı, özellikle de Çarşı Gurubu. Bizim GS'li taraftarlar Çarşı Gurubu kadar iyi değil ne yazık ki.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Tabikide Beşiktaş En Büyük Taraftar Bizde Çünkü Yaptığımız Besteleri Galatasaray Ve Fenerbahçede Görmekteyiz Çarşı Alıntıya Karşı:ehe

Üst Alt