Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- En Çok Beğenilen Avatar - Yarışması 3ü Düzenliyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkred
Üye
bende katılmak isterim ancak net bağlantım kesik olduğu için pek fazla online olamıyorum.oylama sistemi geçen yarışmalardaki gibi olucaksa oy kullanamayabilirim.eğer benim oy kullanmam şartsa malesef katılamiycam ancak böyle bişey yoksa katılmak isterim.teşekkürler mobiloyun kardeşim
gknky
Üye
darkred kardeşim oylama yapman şart
. ... .
irun
Üye
bende katılmak istiyorum, tescilletmek için
DaRKoRaNGe
Üye
benide katın,,piramit'siz olurmu hiç...
B@TuH@N
Üye
benide yazın bakalım oraya
serseri32
Üye
yarışmaya katılmak istiyorum
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
irun, piramit, B@TuH@N, serseri32 eklendi...
darkred oy vermek zorunlu... Oy verebilecek durumda değilsen maalesef katılamayacaksın...
crows
Üye
mobiloyun ne zaman başlıyoruz babacım allahın izni ile
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Bende olayım bari....
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
van_hoijdonk eklendi...
crows 2 gün ile 1 hafta diye belirtmiştim kurallarda... Başlığı görmeyenler olabilir... Bir gün daha beklerim sonra oylamayı başlatırım.
gknky
Üye
az kaldı büyük yarış başlicak . ... .
Salihyet
Üye
bende varım yeni avatarımla %50 kendi imalatım epey rütüş attım yarısından azı vardı benim ellerimde şekilleni verdi
gknky
Üye
artık yavaştan başlayalım kardeş katılım bukadar galiba . ... .
bence daha bekleyelim max kullıcıya ulasırsak daha guzel bisi olur die duşunuyorum
SALVADORE
Üye
yarışmaya katılmak istiyorum
gknky
Üye
mobiloyun kardeşim pusulaları hazırladınmı?
yitik savaşçı
Üye
Konu Sahibi
SALVADORE eklendi...
gknky ucundan ucundan katılımcılar eklendikçe devam ediyorum hazırlamaya... Hareketliler ve hareketsizler bir arada oldu bu sefer... Yine flash olarak hazırlıycam... Puanlama kutucukları filan... Sizin için kolay olacak... Biraz zahmetli oluyor benim için ama adil ve güzel oluyor sonuçta değil mi?