Telefon Tavsiyesi En çok beğendiğiniz Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Fiyat performans telefonları yalandan ibaret. Dayanıksız kalitesiz üstelik fiyatı ucuz da olmuyor tamamen göz boyama. Donanıma bakmıyorum artık tasarıma, kullanıma ve kaliteye bakıyorum.

Bu yıl kuşkusuz S7 Edge en iyi cihaz fiyatın sebebi vergiler yapabilecek bir şey yok.
Diğer sevdiğim cihazlar, Lenovo Vibe P1, Xiaomi Mi5, Meuzi Pro 6, BlackBerry Priv... Diğerleri bende aaa ne güzel hissi uyandırmıyor açıkçası. Telefonlar zaten 2000 lira civarında artık. F/P diyerek parayı çöpe atmak anlamsız... (Meuzi ve Xiaomi F/P değil buraya gelmediği için ucuz sanmayın :) )

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH

bmw_m6

bmw_m6

Üye
S7 edge ilk sirada almasam alacagim cihaz huawei p9 . Ve sonrasinda sevdigim cihaz lenovo vibe p1 tir.

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Biraz tarihi olacak ama halen çalışan Nokia X2 -00 . Bu telefon s40(java tabanlı) sisteme sahip . 2.1 mıdp versiyonu ile whatsapp , twitter , gmaps , ınstatag , opera mini gibi birçok programı desteklemektedir . Genel olarak özellikleri Otg desteği (64 gb çift taraflı usb okudu) 240 *320 çözünürlüklu tft ekran 64 mb dahili hafıza 2 mb ram 5 mp led flashlı kamera ayrıyeten 32 gb hafıza kartı desteği ve dahili iç anteni ile kulaklık olmadan radyo dinleme imkanı , el feneri , güçlü çift stereo hapörlere sahiptir . Fiyatı 280 lira idi aldığımızda . Yaptığı iş bakımıyla fiyatı karşılaştırmasında tuşlu telefonlarda zirvede yer alır bence . (s40 serisinde)

• Beğen
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Biraz tarihi olacak ama halen çalışan Nokia X2 -00 . Bu telefon s40(java tabanlı) sisteme sahip . 2.1 mıdp versiyonu ile whatsapp , twitter , gmaps , ınstatag , opera mini gibi birçok programı desteklemektedir . Genel olarak özellikleri Otg desteği (64 gb çift taraflı usb okudu) 240 *320 çözünürlüklu tft ekran 64 mb dahili hafıza 2 mb ram 5 mp led flashlı kamera ayrıyeten 32 gb hafıza kartı desteği ve dahili iç anteni ile kulaklık olmadan radyo dinleme imkanı , el feneri , güçlü çift stereo hapörlere sahiptir . Fiyatı 280 lira idi aldığımızda . Yaptığı iş bakımıyla fiyatı karşılaştırmasında tuşlu telefonlarda zirvede yer alır bence . (s40 serisinde)
O zamanların kırılmaz, gerçekten iyi fiyatlı, daha zevkli oyunlu telefonları... Belki android, ios veya windows işletim sistemi daha iyidir fakat hiçbiri bana s40 telefonlardaki zevki vermedi. Yeniden o telefonlara döner miyim? Hayır :ehe

lumiacı

Üye
950xl

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
furyzer0

furyzer0

Üye
Keainlikle hp elite x3 win32 uygulamalarini acmasi snap 820 ve ekran kasa kasa oranindan dolayi
Ancak android taradindan s7 de cok guzel bugun inceleme firsatim oldu diger androidlerden Samsung cihazlar da dahil farkli bir puruzsuzlugu var arayuzde bir tik daha akici bu cok guzel bir his veriyor ancak multiscreen yapmaya calisirken takildi sasirdim

Sent from mTalk using lumia950

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lumiacı
Luck Star

Luck Star

Üye
Snapdragon rom 0 exynos bir sürü.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Çıktığı zaman dedim Samsung alıyorsanız uluslararası sürüm alın üzülmezsiniz diye. Senin şanssızlığın samsungun tr ye nedensiz yere exynos gondermesinden kaynaklanıyor. (4g yok demek saçmalıktı)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maximumüye

maximumüye

Üye
Suan elimde lenovo vp1 var masallah diyorum sadece :)

lumiacı

Üye
Keainlikle hp elite x3 win32 uygulamalarini acmasi snap 820 ve ekran kasa kasa oranindan dolayi
Ancak android taradindan s7 de cok guzel bugun inceleme firsatim oldu diger androidlerden Samsung cihazlar da dahil farkli bir puruzsuzlugu var arayuzde bir tik daha akici bu cok guzel bir his veriyor ancak multiscreen yapmaya calisirken takildi sasirdim

Sent from mTalk using lumia950
Win32' yi nasıl acıyor continiumla mi? Yoksa cihaz kendi işyerindeki biraz bilgi verir misiniz?

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Nedense buraya bir yorum yazmak istedim. Neredeyse 12 yıldır cep telefonu kullanıyorum.Uzun süre tamirat işleriyle uğraştım. İlk olarak Nokia 3310 ile başladım. Aradan 12 yıl geçmesine rağmen şu an çekmecemde iki tane çalışır vaziyette 3310 vaar :D Neyse dönelim konumuza. Eski tuşlu telefonlardan bahsedecek olursak bu güne kadar kullandığım en iyisi N95 8GB versiyonudur. Döneminin telefonlarına göre Carl Zeiss lens ile mükemmel fotoğraf çekiyordu. Onun ardından dokunmatik olarak 808 PW kamera olarak söyleyecek söz yok. Symbianın da zirvesiydi zaten. Nokia N9'u pek bilen yoktur. Fakat dualboot işletim sistemi çalıştırılabilen ilk telefon olma özelliğine sahip ve gerçekten geliştirilmeye uğraşıldı ama başarılı olamadı. Yeni nesil cihazlara bakacak olursakta şu anda f/p açısından en üstte LG G4 var. Eğer fiyatı önemli olmasaydı da benim tercihim HTC 10 olurdu. Arayüz ve performans olarak çok iyi. Kamera olarak gece çekimlerinde s7 daha iyi ama söyleyin bana hanginiz gece daha çok fotoğraf çekiyorsunuz?
Unutmadan ekleyeyim. Ayfonu beleş verseler yine almam. Hani tuşlu telefonun modası geçince dokunmatiik telefon kullanmak zorunda kalan yaşlı amcaların kullandığı telefon var ya işte ta kendisi. Windows Phone soracak olursanız da hitap ettiği küçük bir kullanıcı kitlesi var. Hoş bu aralar bayağı atak yaptı gelişiyor ama hiçbir zaman Nokianın devamı olamayacak. Eksikleri çok fazla. Benim için telefon benim her isteğime cevap verebilmeli

• Beğen
JustWatch34

JustWatch34

Üye
LG G4 PRO Nedeni : Tassarım üst seviye işlemci güçlü Snapdragon 820 4GB Ram 27MP Kamera Tavsiyemdir

• Beğen

Üst Alt