en büyük hayalim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
en büyük hayalim

zehircbbb

zehircbbb

Üye
.ddddddddddddddddddddddddddddddd

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
o pislik iti hayallerımın ıcıne katarak hayallerımı kirletemem..en büyük hayalim japonca ögretmenlıgı okuyup yurtdısına acılmak..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bu herifi ne zaman asacaklar acaba
aynen bende japonya yada amerikaya gitmek istiyorum :oke:

● aLuvi ●

Üye
Benimde hayalim cerrah olup diğer meslek olarak sagopa kajmer gibi bir sanatçı olmak istiyorum
Evet Almanya , Fransa yada Amerika'ya gitmek isterim .. Yada Avustralya ..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
● aLuvi ●;2428967' Alıntı:
Benimde hayalim cerrah olup diğer meslek olarak sagopa kajmer gibi bir sanatçı olmak istiyorum
Evet Almanya , Fransa yada Amerika'ya gitmek isterim .. Yada Avustralya ..
bende corey taylor gibi clean vokal olmak isterdim :D ama biraz uçuk hayaller bunlar

Salihyet

Salihyet

Üye
siz avrupaya açılırken bunun tohumları üçer beşer çoğalıp ülkeyi teslim alacak. bunuda bi düşünün derim.. ( ayrıca hakaret etmeyelim, ite saygısızlık it bile daha saygın bence.. )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vatani bunlara bırakın gidin, en iyisi :)
Bu hep hayal olarak kalacak malesef :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
siz avrupaya açılırken bunun tohumları üçer beşer çoğalıp ülkeyi teslim alacak. bunuda bi düşünün derim.. ( ayrıca hakaret etmeyelim, ite saygısızlık it bile daha saygın bence.. )
hıcbır b*k yapamazlar :evet:bu ülkenın 600 yıllık osmanlıdan da önce ortaasya gecmısı artı Türkiye cumhurıyetı var öyle kolaydı =)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Osmanlı Osmanlı iken de öyle diyordu, Kanuni zamanını hatırlarsan :)
Müthiş bir güçtük, ne oldu ? Küçücük kaldık, ne oldum değil ne olacağım demek lazım :)
Türkiye Cumhuriyetini hesaba dahi katmıyorum ...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Osmanlı Osmanlı iken de öyle diyordu, Kanuni zamanını hatırlarsan :)
Müthiş bir güçtük, ne oldu ? Küçücük kaldık, ne oldum değil ne olacağım demek lazım :)
Türkiye Cumhuriyetini hesaba dahi katmıyorum ...
evet suankı durum berbat ama unutmayalım osmanlı zamanında da gerıleme dönemı yasadık cogu padısahların zamanında aynı zamanda yükselmede yasadık kanuni ve Fatih'im zamanında..
suan durum kötü olsada onlarında ıstedıgı o basımızdakılere olan güvenımız dagılsın iç ayaklanma cıksın :)
TSK'ya güvenım sonsuz bunu söylemeye gerek yok hepımızın öyledır emınım..ama Osmanlının ıcımdekı yerı apayrı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Duraklamadan sonra çöküş dönemi geldi :)
Tsk'ya da asla güvenmiyorum, kotulemek istemediğimden yorum yapmayacağım ... Şunu söyleyebilirim, her filmin bir kamera arkası vardır, bize izletilen filim, geçerli olan kamera arkası :)

Kaptan

Kaptan

Üye
Duraklamadan sonra çöküş dönemi geldi :)
Tsk'ya da asla güvenmiyorum, kotulemek istemediğimden yorum yapmayacağım ... Şunu söyleyebilirim, her filmin bir kamera arkası vardır, bize izletilen filim, geçerli olan kamera arkası :)

Böyle düşünenler oldukça daha kötü olur durum. Herşeyi sonsuz sanıyosun galiba. "Duraklamadan sonra çöküş dönemi geldi" HERŞEYİN SONU VARDIR. Mesele piyasadayken neler yaptığı. Eminimki çok iyi yerlerde olucaz :oke: .Şu anda görünüşte durum kötü olsada siyasi açıdan korkulan bi ülkeyiz. Yoksa neden AB ye giremiyelim ? Korkuyorlarki almıyorlar.Girmek isteyen kimki :bilmm ? Osmanlı torunlarıyız sallansakta yıkılmayız (:

Bu resimdeki soysuz bırak hayallere girmeyi düşüncemiz bile olmasın ;) Zamanı gelir yapılması gereken yapılır inşallah.

Benim hayalim ise okuduğum okulu bitirip Kaptan olmak (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt